Askıda ekmek kampanyası vatandaşlardan büyük destek gördü.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Teşkilatının başlattığı Askıda ekmek kampanyası vatandaşlardan büyük destek gördü.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Teşkilatının başlattığı Askıda ekmek kampanyası vatandaşlardan büyük destek gördü.
Başkan Kaya, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin Talimatlarıyla, Bizler Yeşilyurt İlçesi Olarak, Koyunoğlu, Melekbaba, Kiltepe, Yeşiltepe'de bulunan tüm Mahallerimizde askıda ekmek kampanyası başlatarak birazda olsa ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkıda bulunduk. 

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Askıda ekmek kampanyası nedeniyle sözlerine şöyle devam etti. Belki başlattığımız bu kampanya ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin büyük bir sıkıntısını çözmeyecek ama bu kampanyayla beraber birlikte dayanışma kültürümüzü diri tutup her daim birlikte ve beraber bir birimizin yükünü sırtlamak için önemli bir adımdır. Askıda ekmek kampanyamızı belki başkaları başka yere çeke bilirler. Yapılan bu kampanyamız Malatya hakkında tam destek aldık. Bu kampanyada bizlere destek veren Malatyalı hemşerilerimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.  

Başkan Mehmet Ali Kaya, Azerbaycan'ın Karabağ zaferini ayrıca teşekkür ediyorum. Karabağ Zaferi Türk Milletinin 2020 Yılında geldiği konum nedeniyle çok önemlidir. Karabağ Türk Dünyasının meselesidir. İslam’ın meselesidir. Bütün Dünya Karabağ'da Türk'ün gücünü görmüştür. Azerbaycan Türk'ü adeta sahada İşgalci Ermenistan terör devletini onun arkasındaki güçleri ve sözde Ermenistan için savaşmaya giden PKK - PYD terör örgütünde silindir gibi ezmiş geçmiştir. Artık tüm dünya şunu iyi bilsin artık ne eski Türkiye, ne eski Azerbaycan nede eski Türk Dünyası var.  Azerbaycan'ın Ermenistan zaferi Türk Ordusunun geldiği son noktayı dünyaya iyi göstermiştir.. Özellikle Milli ve Yerli Türk Silahları Karabağ Zaferinde çok büyük rol almıştır diyerek Hangi coğrafyada olursa olsun Şehit Düşen Türk Milletinin evlatlarına Allah'tan rahmet, Gazi ve Yaralılarımıza acil sağlık diliyorum dedi.
 

Bakmadan Geçme