Arguvan'ı Şampiyon Yaptılar, Perişan oldular..!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölgede grubunda şampiyon olarak 3.lig'e yükselen Arguvanspor'da prim krizi yaşanmaya devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölgede grubunda şampiyon olarak 3.lig’e yükselen Arguvanspor’da prim krizi yaşanmaya devam ediyor.
Zorlu mücadelenin ardından gelen şampiyonluk primleri halen kulübün oyuncularına, teknik ekibine,personellerine ödenmediği bilgileri haber merkezimize ulaştı. Büyük bir özveri ile grubunda şampiyon olan ve 3.lig’e yükselen Arguvanspor’un yöneticileri 100 gün geçmesine rağmen üstünden halen verilen sözlerin yerine getirilmeyişi tepkilere yol açmakta. Şampiyon yapan ve 3.lig’e yükselmesinde büyük emekleri olan, çoğu Malatya’nın öz evladı olan geri kalan kısmı ise dışarıdan  Malatya futbolu adına emek veren futbolcuların ve teknik heyetin akabinde personellerin primleri ve maaşlarının ödenmemesi ve verilen sözlerin yerine getirilmeyişi büyük üzüntülere sebep olurken, bir çok futbolcunun bu primler ile ve maaşlarla aile geçimlerini sağladıklarını belirtmek isteriz.
Şampiyon olmadan önce verilen toplamda 1 milyon, futbolcu başına 40 bin lira  sözü 100 gün geçmesine rağmen halen ödenmediği belirtildi.Malatya futboluna yapılan bu sözlerin bir an evvel yerine getirilmesi için, futbolcuların, teknik heyetin ve personellerin hakları alınıncaya kadar bizimde tepkimiz devam edecektir.
3.lig’e yükselen Arguvanspor’un  yöneticileri bir an evvel ah de vefa örneğini sergileyerek, verilen sözlerin yerine getirilmesini arzu ediyoruz..
 

Bakmadan Geçme