Arapkir Deva Partisi Kongeri yapıldı

DEVA Partisi Malatya il başkanlığı ilçe kongrelerini yapmaya Arapkir'le devam ediyor.

 DEVA Partisi Malatya il başkanlığı ilçe kongrelerini yapmaya Arapgir’le devam ediyor. Arapgir Millet Han’da yapılan kongreye Deva Partici kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Gezer, Malatya il başkanı Onur Güneş, il yönetim kurulu üyeleri, Arapgir CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve BBP ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.
    Parti Genel Başkanı Ali Babacan’da online bağlantı ile ilçe kongresine katılarak partilileriyle bir araya geldi ve Arapgir ilçe teşkilatına başarılar diledi.
    1 yıl önce kurulan Deva Partisinin bu kısa sürede çok önemli yollar kat ettiğini ifade eden Malatya İl Başkanı Onur Güneş ise; “Malatya da örgütlenme aşamalarını hızla bir bir tamamlamaktayız.   Üye sayımız her geçen gün katlanarak arttığı İlimizde 9. Kongremizi gerçekleştirmenin mutluluğu ve gururunu yaşamaktayız. Hepinizin malumu dün partimizin kuruluşunun 1. Yılını bütün Türkiye de olduğu gibi ilimizde de esnaf ziyaretleri ile kutladık. İnşallah kısa süre içinde kalan ilçelerimizin de kongrelerini tamamlanacaktır. Akabinde Türkiye’nin devası olan ehil liyakatli DEVA PARTİSİ kadroları halkımızın beklediği ve de hak ettiği huzur ve güven ortamı için, müreffeh yaşam koşullarının tesisi için bütün gücü ile çalışacaktır.” Dedi.
 Konuşmaların ardından DEVA Partisi Arapgir ilçe Başkanı Naci Güleç başkanlığında yönetim kurulu belirlendi. Arapgir ilçe teşkilatında yer alan isimler şöyle;
İlçe Başkanı Naci Güleç
Erol AVŞAROĞLU
Dursun ÖZGÜLER
İlhan YÜCEL
Veli DOĞAN
Osman DERİN
Bekir BOZTEPE
Muhammed GÖLDAĞ
Nazlı Elif GÜLEÇ
Ahmet KOÇ
Hüseyin ÖZGÜLER
 

Bakmadan Geçme