Arapgir Adayı Türksoy Ateş Püskürdü

31 Martta yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Arapgir Belediye Başkan Adayı olan Rıza Murat Türksoy, AK Parti Arapgir İlçe Teşkilatına ateş püskürdü.

Başkan Adayı Türksoy, Sosyal medya hesabında şöyle yazdı.

Şahsıma ve Partime Oy Veren Kıymetli Hemşerilerim,

Arapgir’i 17 yıldır saran habis tümör AK Partiye ihanet ederek seçimin kaybedilmesini bizzatihi sağlamıştır. Sandıklarda görevlendirilen sandık görevlileri ve müşahitlerle ve CHP lehine yapılan her tür çalışma ile malesef AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından AK Partimize bu seçim sandıklarda kaybettirilmiştir.

Sandığa sahip çıkılmamış İstanbul’da bile seçim sonuçları gayrı resmi olarak belli olmaya başlamasına rağmen saat 01.00 kadar Arapgir de AK Parti İlçe teşkilatı tarafından sonuçlar bile alınamamıştır. Toplam 70 sandıktan ancak 33 tanesinin seçim tutanaklarının sonuçları ilçe teşkilatına gelmiş geri kalan seçim tutanaklarından ilçe teşkilatının haberi bile olmamıştır.

Kaldı ki seçimden 6 saat sonra bile merkez ve kırsal mahallelere ait bir çok sandığın İlçe Seçim Kuruluna getirilmeden seçim mahallinde tutulduğu görülmüştür. Bu duruma İlçe teşkilatında seçim sonuçlarını bekleyen tüm Arapgirli hemşerilerim ve partimizi temsilen gelen 2 Avukat, İlçe Koordinatörü ile İl Yönetim Kurulu üyesi şahittir.

 

Sonuç olarak partisini arkadan vuran ve ona çanak tutan mevcut Arapgir AK Parti İlçe Başkanı ve ekibi tarafından hak edilmediği bir şekilde bu seçim AK Partimize sandıkta kaybettirilmiştir.
Bu süreçte şahsıma ve partime gerçekten teveccüh gösteren ve gönül veren tüm hemşehrilerime selam sevgi ve muhabbetlerimi sunarken, bu haksızlığı ve mevcut seçim sonuçlarını asla kabul etmiyor partime ve şahsıma yapılan bu haksızlığa sebep olanları Allah’a havale ediyorum. dedi. 

Bakmadan Geçme