Anket sonuçları: Gençlik ve Eğitim Derneği ilk sırada

Anket sonuçları: Gençlik ve Eğitim Derneği ilk sırada

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığı ve Malatya Cadde haber sitesinin ortaklaşa düzenlediği, 'Malatya'da Size güven veren STK' anket sonuçlarında  yüzde 80 ile Gençlik ve Eğitim derneği ilk sırayı aldı.
3 gün süren anket çalışmasında yaklaşık 3800 kişi katılım sağladı. Bunlardan yüzde 79,8'ini Gençlik ve Eğitim derneği oyu alırken, 2.sırayı ise Kızılay paylaştı. Anadolu Basın Yayın Birliği olarak coronavirüs tehditi biter bitmez , Gençlik ve Eğitim derneği genel başkanlığına plaket takdimi yapacaktır.
Malatya'da güven veren stk ların başında Himyaçder'inde bulunması akabinde derneğin ayakta kalması için canla başla gece gündüz çalışan Ece Budan emeğinin karşılığını almış oldu. Kamuoyunda isimleri düşmeyen ve hep üstlerde yer alan akabinde basında gündemden düşmeyen stk ların ise oy oranında en altlarda yer alması ise düşündürücü olarak yorumlandı.
Yapmış oldukları faaliyetler ve projeler ile Malatyalıların gönlünde taht kuran Gençlik ve eğitim derneği,Himyaçder, eskimalatyaaşk grubu ve Kızılay Malatya şube başkanlığı ise Malatyalıların en güvendiği stk lar olarak görüldü.
 

Bakmadan Geçme