Ankara-Malatya Uçağı Diyarbakır'a zorunlu indi

Ankara'dan saat 17.40'da havalanan Anadolu JET tarifeli yolcu uçağı uygunsuz hava koşulları nedeniyle havada 2 saat dolaştıktan sonra zorunlu olarak Diyarbakır'a iniş yaptı.

Ankara’dan saat 17.40’da havalanan Anadolu JET tarifeli yolcu uçağı uygunsuz hava koşulları nedeniyle havada 2 saat dolaştıktan sonra zorunlu olarak Diyarbakır’a iniş yaptı. Yolcular büyük panik yaşarken, uçağın Diyarbakır’da olsa iniş yapmasının ardından derin nefes aldılar. Ancak uçaktan büyük korkuyla inen yolcular bir büyük şoku da saatlerce Anadolu JET ‘nin otobüs ayarlamasını bekleme surecinde yaşadılar. Yaşanılan korkunun üzerine bir de otobüs beklemek zorunda kalan yolcular Anadolu JET ‘e buyuk tepki gösterdiler.

Öte yandan son aldığımız bilgide Anadolu JET  yolcuları Malatya’ya getirmek için 50 nc otobüs ayarladığını ve yolcular 3.5-4 saatlik yolu 50 nc yarım otobüsle yolculuk edecek.

Yorumlar 1
ilhan doğan 22 Eylül 2022 12:55

o yolculardan biri bendim yazıklar olsun anadolu jet denen firmaya eski püskü yarım otobüsle malatyaya gönderdiler bir bardak su bir kek bile vermediler çocuklar yaşlılar çok perişan oldular sonuna kadar dava edeceğim maddi manevi

Bakmadan Geçme