Altunkaya'dan sert açıklama..!

Büyük Birlik Partisi MDK(Merkez Disiplin Kurulu) üyesi Ercan Altunkaya

Büyük Birlik Partisi MDK(Merkez Disiplin Kurulu) üyesi Ercan Altunkaya, çok sert açıklamalarda bulundu.Altunkaya Malatya'ya yağan yoğun kar nedeniyle Belediyeleri eleştirirken, kar sınavında tüm belediyelerin başarısız olduğunu savundu.
Başkan Altunkaya ;
"Elhamdülillah çok şükür ilimize uzun bir kuraklıktan sonra Rahmet yağmaya başladı 

Malatyalı hemşehrilerimizi KAR ile yapılan mücadeleden ötürü kutlarım. Malatyalının hakkını hiç bir siyasi, hiç bir bürokrat, hiç bir belediye başkanı veremez.
Bakıyoruz havanın olumsuz şartlarını kar yağışı olmadan önce meteoroloji defalarca açıklama ve uyarı yaptı.
Fakat Malatya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm belediyeler kar sınavından BAŞARISIZ oldular. 

Hiç bir hazırlık yapılmamış hiç bir yerde kar mücadele çalışması amacına uygun ciddi bir şekilde yapılmamaktadır. Objektiflerin karşısına geçip halkımızın yanında demekle olmuyor bu işler fotoğraf çekip sosyal medya hesaplarından paylaşmak ilede olmuyor. Basın bültenleri hazırlayıp haber sitelerine Karla mücadele hakkında içi boş haber bültenleri yollamaklada olmuyor.

Her zaman herşeyin faturasını vatandaşa kesmekten vaz geçelim. Vatandaş bir gün faturayı siyasilere keser ise kimse o faturanın içinden çıkamaz. Çalışıyormuş gibi görünüp de İnsanların aklı ile dalga geçmek yakışmıyor.

Bakıyorum sosyal medya hesaplarına kime ne için yalakalık yaptığını anlamadığım bir takım çevreler belediyeler çok mükemmel bir kar ile mücadele yapıyormuş gibi paylaşımlar yapıyorlar!! neden niçin bu kadar yalakalık yaptıklarını da çözemiyorum.

-Kimse Malatya halkının hakkını ödeyemez.
-Malatya spor kümeye düşme hattına girer arkasında sadece halk var.
Kar dan hiç bir sokaktan geçilmez esnaf Ve vatandaş kürekler ile üstüne düşeni yapıp çalışma yapar. 
En basit örneği Battalgazi Alişar üç gündür belediye otobüsü dahi çalışamıyor niye çünkü yollar kapalı. 
-Hiç bir masrafı olmayan su için %100 zam yapılır ,Allahına gurban Malatya diye geçiştirip vur abalıya diyip bildiklerini yapmaya devam ederler."dedi.

Daha çok ama çok dile getirilecek konu var ama şimdilik tadında bırakayım diyen Altunkaya, Allah Sonumuzu Hayır Getirsin İnşallah ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme