Altunay Yeni Malatyaspor Kulüp Başkan Adayı Oldu

Malatya'lı Başarılı İş İnsanı Aziz Altunay , Yeni Malatyaspor'un düştüğü duruma çok üzülerek , güçlü bir yönetim oluşturduğunu ve yapılacak ilk kongrede Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Malatya'lı Başarılı İş İnsanı Aziz Altunay , Yeni Malatyaspor'un düştüğü duruma çok üzülerek , güçlü bir yönetim oluşturduğunu ve yapılacak ilk kongrede Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığına aday olduğunu söyledi.


Başkan adayı İş İnsanı Aziz Altunay , Yeni Malatyaspor sadece belli bir gurubun değil tüm Malatya'lıların takımıdır. Yeni Malatyaspor Malatya'lıların ortak sevdası , ortak sevinci ve ortak paydasıdır.. Her Malatya'lının farklı düşüncesi , ideolojisi , yaşayış biçimi olur ama her malatya'lının tek ortak paydada bir araya geldiği sevda  Yeni Malatyaspor'dur.  Tüm Malatya'lıların ortak paydası olan takımımzın 2019 - 2020 yılında küme düşmesi ve kötü yönetimi her Malatya'lıyı çok üzdüğü gibi bizleride derinden üzmüştür. Allah'tan TFF'nin aldığı karar doğrultusunda bu yıla has küme düşmenin kaldırılması bizler için buruk bir sevinç olmuştur.  Gelinen sürecin böyle olmaması gerekrdi. Malesef özellikle bu sene kötü bir takım kurulması , giden gelen futbolcu ve teknik idrektör değişikliği Yeni Malatyaspor'u kötü etkiledi. İstikrarın kaybolduğu takımlarda kötü son her zaman kaçımnılmazdır.


Yeni Malatyaspor Kulüp Başkan Adayı Aziz Altunay'a Yeni Malatyaspor'un bir daha kabus görmemesi için acilen mevcut başkan Adil Gevrek'in ve Yeni Malatyaspor yönetiminin kongre kararı alması gerekir. Artık Malatya'lıların bu yönetime ve güveni kalmamıştır. Adil Gevrek Malatya'da yaptığı basın toplantısında takımda ve yönetimde ihanete uğradığını , yanlız bırakıldığını ve tek başına kaldığını itiraf etmesi bile istifa etmesi ve kongre kararı alması için yeterli bir açıklamadır...  Adil Gevrek Başkanın basın toplantısı sonrası itiraf gibi açıklamaları bu yönetime ve bu takıma Malatya'lıların güvenmediğinin en büyük delilidir.  Bundan sonra Yeni Malatyaspor için her türlü taşın altına elimi değil gövdemi koyacağım.. Önümüzdeki günlerde Malatya'ya gidip özellikle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan , Malatya Valisi  Aydın Baruş , Siyasiler ve Malatya'nın kanaat önderleriyle fikir alış verişinde bulunup bir an önce olağan üstü kongre kararı alınması için talepte bulunacağım dedi.


Başkan adayı İş İnsanı Aziz Altunay , Eğer yönetime geldikleri taktirde kısa vadede Yeni Malatyaspor'u ilk 10 takım içerisinde tutacak bir kadro oluşturacaklarını , uzun vadede ise Yeni Malatyaspor'un alt yapıdan tutun  tüm branşlarda yarışmacı olabilecek bir takıma dönüştüreceklerini , amatör branşlar ve tesislesmeye önem vereceklerini tekrar o büyük Malatya Camiasını ayağa kaldıracağının sözünü verdiğini söyledi.

Bakmadan Geçme