Ali Ravcı Tüm taraftarlardan dua istedi…

Yeni Malatyaspor'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan Teknik patronluğa oturan Malatya'lı taraftarlar tarafından sevilen bir isim olan Ali Ravcı,

Yeni Malatyaspor’da Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan Teknik patronluğa oturan Malatya’lı taraftarlar tarafından sevilen bir isim olan Ali Ravcı, göreve getirilmesi ile ilgili olarak, tüm taraftarlardan dua istedi..
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkan Yardımcısı ve Malatya Cadde,Pusulamalatya haber sitelerinin imtiyaz sahibi Said Yalçın bugün Ali Ravcı ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Telefon görüşmesinde Yalçın, “ Sosyal medyada ve Yerel basında göreve getirilmeniz olumlu yönde. Herkes memnun. Taraftarlar gelişiniz ile birlikte büyük heyecan yaşamakta..Koşulsuz destek , ölümüne destek sloganları ile Malatyalı Teknik adamımıza yani şahsınıza sahip çıkmakta. Başarılı olacağınıza canı gönülden inanmaktayız. Dik durun. Bu taraftar size gerektiği kadar sahip çıkıyor” dedi.
Yeni Malatyaspor’un  Teknik Direktörlüğü teslim edilen Ali Ravcı ise, takımda morallerin yüksek olduğunu, Acguah kart cezalısı Adem Büyük ise Pfdk ‘na sevki söz konusu. Sahaya 11 arkadaşımız ile çıkacağız. Tüm taraftarların destekleri karşısında hakikaten çok mutlu oldum. Ve inanıyorum ki taraftarlarımızın duaları ile başarılı olacağız. Dualarınızı eksik etmeyin.. Başarılı olmaya geldik. Malatyanın öz evlatları ile yola çıktık. Cuma günü Gençlerbirliği karşısında iyi bir sonuç ile döneceğimize eminim. Allah yardımcımız olsun ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme