Ali Ekinci: 'Malatya'da beka sorunu yoktur'

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Aslantepe mahallesi ve Nakliyeciler Sitesinde bulunan esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinledi. Ekinci, ya bu 5'li şebekeye teslim olacağız ya da bu şebekeye dur diyeceğiz, dedi.

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Aslantepe mahallesi ve Nakliyeciler Sitesinde bulunan esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinledi. Ekinci, ya bu 5’li şebekeye teslim olacağız ya da bu şebekeye dur diyeceğiz, dedi.

Hep beraber el ele vereceğiz. Yanlışlara tepki göstereceğiz. Doğruların yanında olacağız diyen Ekinci, “Her kesimde esnaf kan ağlıyor. Bu tepkileri görmüyorlar, duymuyorlar. Bu tepkileri duymak, görmek istemiyorlar. Milletimizin bu tepkilerini görmezden gelerek sanki tepki yokmuş gibi hareket ediyorlar” diye ifade etti.

Malatya’da beka sorunu yoktur diyen Ekinci sözlerine şu şekilde devam etti:

“Malatya’nın bir beka sorunu yoktur. Battalgazi ilçesinin de beka sorunu yoktur. Bu 5’li menfaat şebekesinin bir beka sorunu vardır. Bunların bekası biterse Malatya’nın da bekası biter diye hareket ediyorlar. Kendi koltuklarının gitmesinden korkuyorlar. İşte bu yüzden Malatya’da bir değişim gerekiyor. Ya bu 5’li menfaat şebekesine teslim olacağız ya da bu şebekeye dur diyeceğiz. Milletimiz inşallah bu şebekeye dur diyecektir. Biz bu 5’li menfaat şebekesine teslim olmayacağız”

Bakmadan Geçme