Algı Operasyonu

Son zamanlarda yapılan algı operasyonlarına bakın

17-25 Aralık 2013'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ=CIA) devleti zor duruma düşürmek ve hükümete birçok koldan darbe vurmak için gerçekleştirdiği yargısal hain darbe teşebbüsü ile start almış

28 May 2013 – 20 Ağu 2013 gezi provokasyon, 
24 kasım 2015 tarihinde Rus uçagının düşürülmesi ile başlayan 15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişimi ile zirveye çıkan, 19 Aralık 2016'da, Rusya büyükelçisi Andrey Karlov'a Ankara'daki Çağdaş Sanatlar Merkezi'ndeki fotoğraf sergisi açılışı sırasında düzenlenen hain saldırı ile yeşertilen, Rus ve Çin ile bizi düşman etmek teknolojik destek almamızı önlemek için kafkasyada, çin de yaşadığımız içimizi kanatan müslümanlara yapılan zülümleri kaşıyarak ve kanatarak insanlarımızın duygularıyla ugraşmak, sanki dindar olmak milli-yerli  olmakla zıtmış düşmanmış gibi ortalığı karıştırmak, Atatürk ile Dindarlığı karşı göstererek cephe açmak, son zamanlarda mafya ile gladyo ile devleti ilişkilendirmek, El nusra, mit tırlarını gibi hainlikleri ayyuka çıkarmak. Yüzlerce binlerce algı operasyonu. 
Şimdide üniversite rektörlerine saldırıyorlar adını bile duymadığım bir vakıf yalan haber körüklüyor. İsmail beşikçi vakfı hangi amaçla akademik ihlaller raporu yazıyor ve yalan haberi pompalıyor. Örneyin külliyen yalan olan benim Rektörlüğüm Zamanında eşimin Akademisyen yapıldığı yalanı Benim eşim Daha evlenmeden 1986 yılında fırat üniversitesinde Akademik hayata başlamıştır. 

Eşim, 1986 yılında Fırat Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak atanmıştır. 1996 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde doktorasını tamamlayan Eşim, 1996 yılında Fırat Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak akademik hayatına devam etti. Yardımcı Doçent unvanını aldıktan sonra sırasıyla Tunceli Üniversitesi (2010) Ondokuz Mayıs Üniversitesi (2011) ve Batman Üniversitesi’nde (2014) akademik hayatını sürdürmüştür. 

oğlum Mehmet Harun Boğaç Barbaros Durmuş ile ilgili ortaya atılan iddia da tamamen asılsız, gerçekdışı ve iftiradan ibarettir.”

yukarıda da belirtildiği gibi 22 Ocak 2017 tarihinde Batman Üniversitesi’ne rektör olarak atanmıştır. Oğlu Barbaros Durmuş ise Sayın Rektörümüzün rektör olarak atanmasından 3 yıl önce yani 2014 yılında Mühendislik Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak göreve başlamıştır. Şu anda da Fırat Üniversitesi’nde doktora eğitimini tamamlamaktadır. Ortaya atılan bu mesnetsiz iddia ve iftiralar tamamen ‘çamur at izi kalsın’ şeklinde iddia ve iftiradan ibarettir.
Yani algı operasyonudur. 

Peki benim Rektörlük görevim bitti niye bu algı operasyonları yalan haberler devam ediyor. 

Covitten ölen kendi ögrencimi bile benim stresden öldürdüğüm iddasını ortaya atan, batmanda üniversite külliyesine kurdumuz milli birlik parkına 1956 lı yıllarda rahmetli menderes zamanında her ile Atatürk heykeli kampanyasında yapılan heykeli yerleştirdik diye haşa bizi putperest yapanlar, Kampüse kurdumuz 40 metrelik Bayrak direği için şövenist ilan edenler, kampüslerin her ikisine mescit yaptırdık diye gerici yapanlar, fetoculara operasyonlar yapıyoruz diye müslüman çocuklara eziyet eden 28 şubatcı rektör ilan edenlerin amacı ne olabilir. 

Bu algı operasyonlarını sizin taktirinize bırakıyorum.7 göbekten ne benim ne de eşimin hiç bir akarabam yakınım benim rektörlüğüm süresince üniversiteye ne hoca ne de işci memur alınmıştır. Bir kişi dahi göstersinler kendim suç duyurusunda bulunacağım.

Bakmadan Geçme