Aklına ihtiyacı olanların vay haline.

Var olan yegane başarıları FETÖ'cü TürkSolu dergisini savunmak olan Yekta Güngör Özden gibi tiplemelerin aklına ihtiyacı olanların vay haline.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “Var olan yegane başarıları FETÖ’cü TürkSolu dergisini savunmak olan Yekta Güngör Özden gibi tiplemelerin aklına ihtiyacı olanların vay haline... Darbe dönemlerinin kalıntılarından, hukuku kendi amaçları uğruna yorumlama alışkanlık ve hasımlık geleneğinden gelen zihniyetin, Türkiye’nin geleceğinde hiçbir yerleri yoktur” dedi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Sözcü Gazetesi yazarı Yekta Güngör Özden’nin yayınlanan yazısında, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli hakkında eleştiri ve nezaket sınırlarını aşan ifadeleri üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. 

 MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in açıklamaları şu şekilde;

''Son zamanlarda bazı eski yargı mensuplarının, ideolojik vesayet temsilcileri olarak görevlendirilmişçesine gazete köşelerinden hukuki görünümlü yazılarıyla, siyasi proje ve figüran edasıyla hareket etmeleri dikkatlerden kaçmıyor. Çünkü sözleri boş, maksadı belli, değeri de yok.

Bu durum, geçmişin alışkanlığını devam ettirme hevesinde olan, darbe dönemi zihniyetinin zavallı kankalarının; hala kendilerini milli iradenin üzerinde gören vesayetçi anlayışlarının halini yansıttığı gibi bağnazlıklarını da belirgin hale getiriyor.

Demokrasi anlayışı sorunlu, heves gösterdikleri siyasetteki ömürleri kısa, var olan yegane başarıları ise FETÖ ile bağlantıları kamuoyunun malumu olan TürkSolu dergisini savunmak olan Yekta Güngör Özden gibi tiplemelerin aklına ihtiyacı olanların vay haline...

Eski AYM Başkanı olarak hukuk alanında çalışmaktan daha çok siyasete müdahale ve millet iradesinin karşısında durma çabalarıyla ömrünü geçiren bu zavallı şahsiyet pişmanlığın ne demek olduğunu herhalde FETÖ’cü TürkSolu dergisinde öğrendi!

Bunların hazmedemedikleri konu millet iradesinin anlamı, değeri ve kudreti. Hukukun üstünlüğünü, kendi zümrelerinin üstünlüğünü kurmaya alet eden çevrelerin sözü millet iradesinden büyük değildir.

Ayrıca anlam ve işlevleri Türkiye’nin 21. Yüzyıldaki ihtiyaçlarını karşılamaktan uzak, kendisini tartışmalı hale getiren kurumlar da ayet hükmü değildir...

Darbe dönemlerinin kalıntılarından, hukuku kendi amaçları uğruna yorumlama alışkanlık ve hasımlık geleneğinden gelen, demokrasiye bağlılıkları sakat olan zihniyetin, Türkiye’nin geleceğinde hiçbir yerleri yoktur, hiçbir karşılığı da bulunmayacaktır.''

Bakmadan Geçme