Akıncılar Derneği Elazığ Şubesi'nden Chp'li Belediyelere Tepki

Akıncılar Derneği Elazığ Şube Başkanı Tevfik Sadak

Akıncılar Derneği Elazığ Şube Başkanı Tevfik Sadak, CHP belediyeleri tarafından sosyal medyada, eşcinselliği öven ve meşrulaştıran mesajlar yayınlanmaya başlanmasına sert tepki gösterdi. 
Akıncılar Derneği Elazığ Şube Başkanı Tevfik Sadak yaptığı yazılı açıklamada, "İnsan hakları ve demokrasi sözcüklerinin arkasına sığınılarak yürütülen, toplumun inanç ve değerlerine saldıran, sapkın yönelimlerin meşrulaştırma gayretini şiddetle kınıyoruz. Özellikle halktan aldığı gücü, halkın değerleriyle, inançlarıyla örtüşmeyen bir şekilde kullanan CHP’li belediyeler başta olmak üzere toplumun ahlaki ve manevi değerlerine saygı göstertmeyen, sözüm ona özgürlük adına, insanların sağlıklı ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesine, gelişmesine, yaşamasına, tahammül göstermeyen bu zihniyet, hak ettiği dersi toplumun kendisinden alacağına olan inancımız tamdır. Asla kabul edilir olmayan bu zihniyetle ve zihniyetin destekçileriyle sonuna kadar mücadele edeceğiz. 
Akıncılar Derneği olarak toplumun değerlerine, inançlarına enjekte edilmeye çalışılan bu virüsle topyekun mücadelede en ön safta yer alarak, tepkimizi göstermekten insanlık adına onur duyuyor, bu zihniyeti şiddetle, nefretle kınıyoruz.”
 

Bakmadan Geçme