Akçadağ'lı Muhtarın Feryadını, Büyükşehir Duydu

Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Doğu Mahallesi Muhtarı olan Turgay Güneş,

Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Doğu Mahallesi Muhtarı olan Turgay Güneş, uzun bir zamandır ilçe merkezinde devam eden çalışmalardan dolayı Akçadağ halkının ve esnafının mağdur olduğunu söylemiş, yaptığı açıklamalarda adeta feryat etmişti.

Malatya basınından yardım isteyen Muhtar Güneş, sesini yetkililere duyurmak için aylardan beri çalmadık kapı bırakmamıştı.

En son olarak kendi facebook hesabından yaptığı paylaşımda;’’Dükkanlarımızda, evlerimizde tozdan, dumandan oturamıyoruz ilçe merkezine gelen giden yok, esnaf ve halk perişan, yetkililerden çok bir şey istediğimiz yok 2 km asfalt olsa yeter, onbeş aydır süren bu işkence artık bitsin’’ diyerek yetkililerden yardım istemişti.

İşte o feryada destek sözü Malatya Büyükşehir Belediyesinden geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Asfalt Daire Başkanı Mehmet Mert bugün Akçadağ ilçesini ziyaret ederek Muhtar Turgay Güneş ile şikayet ettiği yollarda incelemede bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın talimatı ile ilçeye gelen belediye ekipleri Muhtar Güneş’le görüşerek en geç bir haftaya kadar Akçadağ halkını adeta çileden çıkaran tozlu yolların asfaltlanacağı ve mağduriyetlerinin giderileceği müjdesini verdi.

Sesinin yetkililer tarafından duyulmasından dolayı memnuniyetini dile getiren 1550 seçmenli büyük merkez mahallelerden Akçadağ Doğu Mahallesi Muhtarı Turgay Güneş;’’ Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır başta olmak üzere Asfalt Daire Başkanımız Mehmet Mert’e ve sesimi yetkililere duyuran Malatya basının değerli çalışanlarına teşekkür ederim. İlçemiz ve mahallem hizmet alacak. Esnafta, Akçadağlı halkta bu işkenceden kurtulacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.’’Dedi…

Bakmadan Geçme