Akçadağ Dayanışma Derneğinden İlçe Milli Eğitime Ziyaret

Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ataması gerçekleştirilen Ramazan Cengiz'e Akçadağ Dayanışma Derneğinden hayırlı olsun ziyareti.

      Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ataması gerçekleştirilen Ramazan Cengiz'e Akçadağ Dayanışma Derneğinden hayırlı olsun ziyareti.

      Akçadağ ilçesinin eğitim başarısında haketmediği bir konumda olduğunu belirten Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan kendisi de yörenin insanı Ramazan Cengiz’in sorunun üstesinden geleceğinden emin olduğunu belirtti.

      Hayırlı olsun ziyaretine Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde Başkan vekili İş İnsanı Erdal Üstün, Başkan Yardımcısı İş İnsanı Ramazan Bozkurt, Başkan Yardımcısı Mamoş Algan, Yönetim kurulu üyesi Resul Özcan, Şabettin Akgedik,  katıldı.

      Akçadağ ilçesindeki eğitimin ele alındığı ziyarette Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar” İlçemize İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hemşerimiz, yakınen tanıdığımız, başarılı eğitimcilerimizden Sayın Ramazan Cengiz’e Akçadağ Dayanışma Derneği olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

       Kendisini Şahsım ve Yönetim Kurulum adına tebrik ediyorum. Kendisinin Akçadağlı bir hemşerimiz olması hasabiyle de çok zor bir görev o kadar da kolay bir çalışma bekliyor. Bölgeyi kendisi de bizlerden daha iyi biliyor. En önemlisi Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay gibi Malatya'da Eğitim seviyesini son dönemde yükselten başarılı bir isim var. Battal Kanbay Müdürümüzün de vereceği destekler Akçadağ Eğitimini Başarıya taşıyacaktır. Akçadağ ilçemizin eğitim konusunda son yıllarda aldığı başarısızlıklar eğitim seviyesinin istenilen düzeyde olmaması İlçemiz ve bizler adına üzücü bir durumdur.

       Eğitim sorununun Sayın Ramazan Cengiz Müdürümüzün göreve gelmesiyle birlikte çözüleceğine inancımız tamdır. Bizlerde Akçadağ Dayanışma Derneği olarak her zaman üzerimize düşen her konuda Sayın Müdürümüzün yanında olduğumuzu belirtiyorum. 

      Malatya’nın 3. Merkez ilçe konumundaki Akçadağ İlçemizin Eğitim, Sağlık, Sosyo-Kültürel vb. yani her alanında bizler dernek olarak sahadayız ve üzerimize düşen ne varsa 24 saat mücadelesini yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de Kurum, Kuruluş, STK ve vatandaşlarımızla istişarelerimiz artarak devam edecektir. “

       Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz ise” Akçadağ Dayanışma Derneğinin kıymeti Başkanı Sayın Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bizleri ziyareti benim için bir kat daha anlam ve önem ifade ediyor. 

      Akçadağder Akçadağ ilçesinde büyük hizmetleri olan aktif ve başarılı bir dernek. Akçadağ ilçemizin sorunlarına vakıf olan çözümü noktasında mücadele veren bir Sivil Toplum Kuruluşumuz. Bizlere ziyarette sayın başkan Murat Maskar’ın dediği gibi Akçadağ İlçemiz Malatya’nın 3. büyük merkez ilçesi konumunda. 

       Akçadağ ilçemizde Eğitim konusunda şu an sıkı bir çalışma içerisine girdik. Hangi konularda ne gibi sıkıntılarımız var hepsini şu an çalışmalarımızla rapor haline getiriyoruz. İnşallah ileriki süreçte Eğitim seviyesi üst sıralarda olan, Sorun ve sıkıntısı olmayan bir Akçadağ göreceksiniz. Sorun ve sıkıntıları kısa sürede sizlerle istişare içerisinde çözmenin gayretinde istenilen düzeye getireceğiz. 

       Şu an ilçemizde Okul sıkıntımız öne çıkıyor. Bununla da ilgili çalışmalarımızı başlattık. Akçadağ Dayanışma Derneğinin nazik ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye belirtti.
 

Bakmadan Geçme