AK Parti'den MHP'ye Bayramlaşma Ziyareti

Ak Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve yönetimi , MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimine il binasında bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve yönetimi , MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimine il binasında bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi. MHP İl yönetiminin ve Ksdın Kollarının hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Avşar  ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bülent Avşar, “Sayın AK Parti İl Başkanım çok kıymetli hemşerilerim dava arkadaşlarım başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi kurtuluş olan Ramazan ayımızı ikrar ettikten sonra bayrama kavuşmanın mutluluğunu huzurunu yaşamaktayız. Bayramlar küskünlerin dargınlıkların yerine sevginin kardeşliğin dayanışmanın olduğu günlerdir. Bu mübarek gün vesilesi ile öncelikle ülkemize Türk İslam âlemine Dünyada mazlum bütün Müslümanların kurtuluşa vesile olmasını bu bayramda Rabbimden niyaz ediyorum.” Şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, “Bayramlar toplumumuzun sevincinin mutluluğunun paylaşıldığı ve böylece mutluluğumuzun artığı günler. Bizim Malatya olarak çok şükür toplumsal barış anlamında ortamımız var. İnşallah ülke genelinde kurduğumuz Cumhur İttifakı ile beraber çok güzel bir zemin kurduk. Malatya’mızın gelişmesine huzuruna ciddi katkılar getireceğine inanıyorum. Bayramlar vesilesi ile bu diyaloğumuzu güçlendirdik. İnşallah daha güzel günlerde daha mutlu bayramlarda sizin de ifade ettiğiniz gibi bayram tadında bayramlar olması dileği ile daha güzel bayramlarda buluşmak ümidi ile şahsınız da tüm Milliyetçi Hareket Partisi camiasının bayramlarını tebrik ediyorum.”dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Avşar ve AK Parti İl Başkanı Koca MHP Parti İl binası toplantı salonunda bir süre partililer ile istişare etti.

Bakmadan Geçme