Ak Parti Malatya Milletvekili Kahtalı ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Malatya milletvekili Hakan Kahtalı ÖNDERİmam Hatipliler Derneği Malatya Şube Başkanı Abdurrahman Taşkesen

Ak Parti Malatya milletvekili Hakan Kahtalı ÖNDERİmam Hatipliler Derneği Malatya Şube Başkanı Abdurrahman Taşkesen ve yönetimkurulu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.  “Önder İmamHatiplilerde Gençlerimize maneviyat değerlerimiz oluşturuyoruz”Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÖNDER İmamHatipliler Derneği Malatya Şube Başkanı Abdurrahman Taşkesen Malatya Önderteşkilatı olarak, Malatya’mızın değerli milletvekilimiz Hakan Kahtalıziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Önder İmam HatiplilerDerneği 1958 yılında kuruldu, Malatyamızın sivil toplum örgütüçalışmalarımızın tamamı imam hatipte okuyan çocuklarımıza yönelik.  Öğrencilerimizin manevi ve değerleri olduğunuifade eden  Başkan Taşkesen Önderİmam Hatipliler Derneği Türkiye'nin 81 ilinde aktif olarak şubelerimiz var ‘Malatya’mızdafaaliyetlerimiz devam ediyor Kamuda öğretici olan arkadaşlarımız ve abilerimizyöneticilerimizle beraber istişare ve fikir faaliyetlerimiz sürdürüyoruz.  Öğrencilerimize nasıl yardımcı oluruz diyeçalışmalarımız gerçekleştiriyoruz, Malatya’mızda sivil toplum örgütlerimizle elele vererek. Siyasi kurumlarımızla istişarelerde bulunarak ortak akılıda biraraya gelmeye çalışıyoruz Öğrencilerimize daha iyi eğitim görmeleri konusundafaaliyet gösteren bir sivil toplum öğürtüyüz Malatya’mızda sorun ve sıkıntılarkonusunda Malatya milletvekillerimiz parti teşkilatımız Belediye Başkanlarımızıgittiğimizde sorunlarımız ve sıkıntılarımız çözüm noktasında bizlere yardımcıoluyorlar buradan kendilerine teşekkür ediyorum.  

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız RecepTayyip Erdoğan ‘ın İmam Hatip mezunu kendisini Malatya’mıza ziyarettegeldiğinde İmam Hatipliler olarak kendisini misafir ettik,  İmam Hatipliler 16 ncı kurultayını Malatya’mızdagerçekleştirdik, İmam Hatipliler Karakaş konağında okullarımıza seminerler konferanslartoplantılar faaliyetlerimiz yürütmekteyiz. Buradaki temel hedef gençliğedokunmak şeklinde konuştu.  “CumhurbaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan İstanbul Belediyesinde yaşadığı sıkıntılar gençlerimizeanlattı” Ak Parti Malatya milletvekili Hakan kahtalı ise  Kahtalı ÖNDER İmam Hatipliler Derneği MalatyaŞube Başkanı Abdurrahman Taşkesen ve yönetim kurulu ziyaret ediyoruz,  Çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.Biz varoluş gayesine uygun yaşayan ve bununla amel eden, gençlerin yetişmesiiçin gayret gösteren sivil toplum kuruluşları buralar,  gençlerimizin varoluş gayesine uygun yaşamasıve ahiret bilinciyle Dünya’daki bütün yaşantısını ona göre şekillendirmesi  noktasında bilgi edimlerini sağlaması için, gerek burada İslami bilimle gerekse,   toplumsal kültürel  yaşam tarzlarını  İnsanlarımız çocuklarımıza gençlerimizekazandırmak için burada kıymetli hocalarımız gayret ediyorlar . Bu bir toplumsalgörevdir buda bir faydadır bu konuda önemli bir görev icra ediyorsunuz birazönce konuşmasında ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Malatya Şube BaşkanıAbdurrahman Taşkesen ifade etti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın katılımıyla beraber geçen yılÖnder imam hatipliler Derneğin 81 ildeki önder temsilcilerinin katıldığı Malatya’mızda16 nci kurultay gerçekleşti, ifade etti.

Vekil Kahtalı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İmam Hatipmezunu olduğu için,  Önder imamHatiplilerle ilgili kurulmuş bir sivil toplum olduğu için kendi evinde geldigençlere hitap etti.  Çok güzel bir organizasyondu.Türkiye'nin 81 ilinden katılım vardı çok güzel bir coşkuyla Üniversite’deki toplantıTürkiye'de ses getirmişti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan toplantı ’da çokgüzel örnekler verdi aslında gençlere çokta iyi ve güzel nasihatlerde bulundu, kendiyaşantısında anlattı,  İstanbul belediyesindeçalıştığı dönemlerde sıfır sakallı olduğu için. İşten atılmasına sakalınınsebep olduğunu anlatmıştı toplantıda İmam Hatip mezunu olduğu için,  burada çalışacaksan  son kalan sakallı senin demişlerdi,Cumhurbaşkanımıza  Başkan Erdoğan’da beninandığım değerlerden ödün vermeyeceğim, deyip ayrılmıştır oradan bunu toplantıgençlere anlatmıştı. Bir gencin yetişmesinde kişilik sahibi olduğunda kişiliğinnasıl şekillenmesi gerektiğini gelen her rüzgârda yamulmaması gerektiğini. Bizdevamlı dik durduk ve kimseye karşı dikleşmedik vatanımıza bayrağımızaezanımıza sahip çıktık. Ülkemizde yaşayan her kavme saygı gösterdik Alevi Sünni,ayrımı yapmadık, sağcı solcu ayrımı yapmadık, Türk ve Kürt ayrımı yapmadık. Bizyeter ’ki bu topraklara hizmet edecek gençleri yetişsin istedik,  Bayrağa Ezana sahip çıkacak gençler yetişsinistedik,  Böyle sivil toplumtemsilcilerimizin yanında olacağız bunu ifade etmek için bu gün Önder İmamHatipliler derneğimiz ziyaret ediyorum ifadelerini kullandı.

 Ak Parti Malatya milletvekili Kahtalı   İlim Yayma Cemiyeti Malatya ŞubeBaşkanı Mustafa Özkan ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özkan, AkParti Malatya Milletvekili Hakan kahtalı, sivil toplum temsilcilerine değer veriyorsunuzteşekkür ediyorum dedi. İlim Yayma Cemiyeti Malatya Şube BaşkanıMustafa Özkan daha sonra dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Ak Parti Malatya milletvekili Hakan Kahtalı ise İlim YaymaCemiyeti Malatya Şube Başkanı Mustafa Özkan ve yönetim kurulunu ziyaretediyoruz Türkiyemizde önemli bir yeri olan, bir sivil toplum kuruluşu olan, İlimYayma Cemiyeti Malatya cemiyetindeyiz Ülkemizde eğitim gören gençlerimizin ilimyayma cemiyetiyle bağı olmuştur. İlk İstanbul’da kuruldu cemiyet 70 yıldırfaaliyet gösteriyor bu anlamda öğrenciyle olan ilişkiler Türkiye’nin tamamınayayılmış durumda öğrencilerimiz huzur içinde emniyet içinde, kalabilecekleriailelerinde çok rahat bir şekilde emanet edebilecekleri kurumlardır. Malatya’mızdakazandırılmasında emeği olan Başkanımız Özkan ve yönetim kurulu iş adamlarımızvar Bizler siyasi partiler olarak ’ta böyle kıymetli sivil toplum kuruluşlarımızınher zaman yanındayız sorun ve sıkıntılar konusunda değerlendirip çözüm bulmayagayret ediyoruz. Şekilde konuştu.

Bakmadan Geçme