AK Parti'li Çakır'dan 15 Temmuz Mesajı

Ahmet ÇAKIR Malatya Milletvekili İçişleri Komisyonu Üyesi

Hain darbe girişiminin üzerinden beş yıl geçti. Demokrasiye, özgürlüğe ve bağımsızlığına olan güveni ile bilinen Aziz Türk Milleti bir kez daha tüm dünyaya bu özelliklerini gösterdi.

Rengini   şehitlerimizin   kanından   alan   Ay  Yıldızlı  al   bayrağımızın    gölgesi            altında  sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş  aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, askerimiz, polisimiz ve milletimizle bir bütün olarak hainlere karşı mertçe, dik durarak, tanklara karşı göğüslerini siper ederek, canları pahasına hain kalkışmayı engellemiş ve devlet-millet bütünleşmesiyle tarihe altın harflerle nakşedilecek bir zafere imza atmışlardır.

Bu aziz millet;  bundan sonrada hangi kisve altında olursa olsun, nereden gelirse gelsin açıkça veya haince yapılan bütün saldırıları ve düşmanca kalkışmaları, 15 Temmuzda olduğu gibi, daima ortadan kaldıracak inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahip olarak hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir.

Bu vesileyle; gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz

Bu duygu ve düşüncelerle; şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için demokrasi ve milli irade mücadelesinin bedelini canlarıyla ödeyen, vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehit ve kahraman gazilerimizi, minnet, şükran, rahmetle anarken, çok kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm halkımızın  bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

Ahmet ÇAKIR

Malatya Milletvekili

İçişleri Komisyonu Üyesi

Bakmadan Geçme