AK Parti İl Başkanı Koca: 'İktidar olmanında muktedir olmanında yolu gönüllere girmektir.'

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca , bugün yeni camii önünde teşkilat çalışmalarını sürdürdü. Başkan Koca burada yaptığı konuşmada;

Bugün il teşkilat mensuplarımız ile birlikte teşkilat çalışmalarımız kapsamında yeni camii meydanındayız. Yaklaşık üç aydır hummalı bir şekilde devam eden yeni üye kayıt çalışmalarımıza şehrimizin en merkezi noktalarından biri olan Yeni Cami meydanında devam ediyoruz. Yaklaşık beş gün boyunca burada bulunacak olan AK NOKTA araçlarımız ve görevli teşkilat mensuplarımız partimize ,ailemize katılmak isteyen hemşehrilerimizin kayıtlarını gerçekleştireceklerdir.

Partimiz 20. Yaşında ,20 yıldır ülkemize ve milletimize büyük hizmetler veren Ak Parti hükümetleri bir yandan ülkemizin büyümesi ve güçlenmesi için önemli adımlar atarken diğer yandanda Ak Parti teşkilatları olarak bizler,Ak parti ailesinin daha fazla büyümesi için gece gündüz demeden bütün mensuplarımız ile gayretle çalışmaya devam ediyoruz.

Birileri gibi sadece sosyal medyadan algı operasyonları yaparak iktidar olabilecekmişiz gibi sonu hezeyan olan hülyalara kapılmıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere öğrettiği teşkilatçılıkta kapı kapı,fert fert her yüreğe dokunarak,her derdi dinleyerek,her hüznü paylaşarak,her mutluluğu birebir yaşayarak siyaset yapma tarzı ve ahlakı vardır.Ak Kadroların ,gelecek kadrolarına bırakacağı en büyük miras bu tarz ve ahlakın nesilden nesile aktarılmasıdır.

İktidar olmanında muktedir olmanında yolu gönüllere girmektir. Onunda yolunu biliyoruz.
Gönüllere girmeye devam edeceğiz. Bugünde bunun için buradayız.

İhsan Koca
Ak Parti Malatya İl Başkanı

Bakmadan Geçme