AK Parti'den Genç Üye Atağı, AK Gençlik Sahada!

Ak Parti Malatya Gençlik Kolları Soykan Meydanında Ak Nokta standını ziyaret eden genç üyeler ve vatandaşlarla buluştu.

Ak Parti Malatya Gençlik Kolları Soykan Meydanında Ak Nokta standını ziyaret eden genç üyeler ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Nokta Standı üye çalışmalarına devam ediyor. Üye çalışmaları esnasında Başkan Özhüsrev basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

AK Parti Malatya Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Özhüsrev, Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, Soykan parkı önünde kurulan AK Nokta üye kayıt standında basın mensuplarıyla buluştular. Çalışmalar ve yeni üye kayıt kampanyası ile alakalı kamuoyunu bilgilendirdiler.

 
“AK Nokta Standında üye çalışmalarımız devam ediyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 81 ilde 922 ilçemizde var gücümüzle çalışmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Malatya Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Özhüsrev, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları tarafından yaklaşık 1 haftadır başarıyla yürütülen üye çalışmalarını gerçekleştirdiği AK Nokta aracımızı ziyaret ediyoruz.  Bu hafta ve geçtiğimiz hafta sonu hamdolsun bereketli bir haftayı geride bıraktık. Geçtiğimiz hafta sonu Malatya Park AVM önünde Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları teşkilatımız tarafından hayata geçirilen üye çalışmalarımızda gençlerimiz, vatandaşlarımız ve hemşerilerimizle bir araya geldik ve partimize yeni üye kaydı noktasında gençlerimizden büyük bir teveccüh görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

“6.gününü Malatya Soykan Meydanında gerçekleştirdiğimiz AK Nokta Üye kayıt ve danışma  aracımızı ziyaret ederek Parti teşkilatımızda görev alan Arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu, tüm kamuoyuna beyan etmiş olduklarını ifade eden AK Parti Malatya Gençlik Kolları İl Başkanı Özhüsrev; Bizler her zaman vatandaşlarımızın emrinde, hemşerilerimizin emrinde, vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için gayret eden ve çaba sarf eden bir liderin evlatları, öğrencileriyiz. Allah'a hamdolsun ki bu AK Nokta araçlarımızı kurduğumuzda üyelik çalışmalarımızı  gerçekleştirdiğimizde vatandaşlarımızın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühünü görüyor bundanda büyük derecede mutluluk duyuyoruz. 
Bizler çalışacağız, bizler üreteceğiz, bizler yapacağız ama malum çevreler bu noktada birçok sinir ucuna dokunacak, hatta gençlik noktasında gençliği yaralayacak birçok algı ve manipülasyon üzerinde gençlere oyunlar kuracaklar. Ama Allah'a hamdolsun ki Gençlik Kolları  teşkilatları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 81 il  922 ilçede ve Malatya nın 13 ilçesinin, Dört bir yanında var gücüyle çalışmalarına devam ediyor ve  kimi çevrelerin oluşturmaya çalıştığı gençlikle alakalı bu algı balonlarını bir bir patlatıyor AK nokta aracımızda yapılan üye kayıt çalışmaları da bunun en güzel göstergelerinden biridir. 
Burada yaklaşık 3000’e yakın üyemizle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Malatyamızın sevgisini bir daha gördük ve yeni üye kayıtlarıyla tescilledik şimdi daha çok çalışma zamanı şimdi 2023’e giden yolda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadroları olarak tüm Türkiye'nin dört bir yanında tüm vatandaşlarımıza hizmet etmenin tam zamanı diyoruz bu noktada kıymetli basın mensuplarımıza böyle bir günde yanımızda olduğundan ve kıymetli teşkilat mensuplarımıza  havaların sıcaklığına aldırış etmeden ve bütün zorluklara rağmen  var güçleriyle çalıştıklarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme