Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Tarihi Yeşilyurt Konaklarını İnceledi

AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclis Toplantısına katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın

AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclis Toplantısına katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Yeşilyurt’un köklü tarihini tanıtmak amacıyla hizmete sunulan Tarihi Yeşilyurt Konaklarını inceleyip, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a ziyaret sırasında AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Yeşilyurt’un geleneksel hayatı, tarihi, yemekleri ve doğal zenginliklerini tanıtmak amacıyla hayata geçirdikleri projeleri gelen misafirlerine anlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Tarihi Yeşilyurt Konaklarımızda yine özel misafirlerimizi ağırlıyoruz. AK Partimizin Daraltılmış İl Danışma Meclis Toplantısına katılan AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın ile Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kollarımızın Başkanlarımızla birlikte tarih, kültür ve gastronomi kenti olan Yeşilyurt’umuzun köklü tarihini tanıtmak amacıyla hizmete sunduğumuz Tarihi Yeşilyurt Konaklarımızı ve Müzeleri gezdik, bölgenin tarihi hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Yeşilyurt Belediyesi olarak köklü ve güçlü tarihimizi bugünden geleceğe taşımak amacıyla son yıllarda çok özel eserlerimizi hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Her biri ayrı ve değer taşıyan konaklarımızı ve müzelerimizde bu bölgenin değerini ön plana çıkardık. Davetimize icabet edip hem kültürel mekanlarımızı inceleyen hem de hemşehrilerimizle bir araya gelen AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın’a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum, kendilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. “ diye konuştu.
Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapımı süren Yeşilyurt Güreş Sahasındaki yapım işlerini de inceleyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile beraberindeki heyet daha sonra Mollakasım ve Gündüzbey Mahallelerindeki esnafları ziyaret ederek ‘ hayırlı işler’ temennisinde bulundular.
Gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini sunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Yeşilyurt’ta hayata geçen projelerden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı tebrik ederek kutladı.

Bakmadan Geçme