Ağbaba ve Cömertoğlu Arapgir'de Mahalleleri Gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve parti yönetimi Arapgir'e bağlı mahalleleri tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve parti yönetimi Arapgir’e bağlı mahalleleri tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, CHP İlçe Başkanı Muharrem Yedekci, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Erdem, Meclis Üyesi Muharrem Gök ve parti yönetimi katıldı. 
Başkan Cömertoğlu ile beraberindeki heyet İlçemize bağlı Pacalı, Kaynak, Deregezen, Kılıçlı, Sinikli, Gebeli, Kazanç, Esikli, Pirali, Ulaçlı, Eski Arapgir, Alıçlı, Yazılı ve Taşdelen mahallelerini ziyaret ederek mahalle ve muhtarlar öncülüğünde köylülerle bir araya geldi.
Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşup, sorun, istek ve şikâyetlerini dinlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Pandemiden kaynaklı yasakların kalkmasının ardından ilçemize bağlı 14 mahalle ve 5 mezramızı ziyaret ettik. Bu köylerimiz hayvancılığın yoğun olduğu bir yerleşim. Milletvekilimiz Veli Ağbaba ile birlikte şu anda Arapgir ilçemize bağlı köylerde ziyaretler yapıyoruz. Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Veli Ağbaba ilçemizin önemli geçim kaynaklarından olan hayvancılık konusunda üreticilerimizle bir araya geldi. Ziyaretlerimizde muhtarlar öncülüğünde mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Elimizden gelen sorunların çözümü için anında yardımcı oluyoruz. Bizim dışımızda ki konuları ilgili yerlere ileterek vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunlarında takipçisi olacağız. Köy ziyaretlerimizde bizlere kapıları açan ve misafirperverlikleri ile her zaman göğsümüzü kabartan tüm köylülerimize ve muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme