Adil Gevrek'ten hodri Meydan: Aday varsa çekilirim mesajları

2020 - 2021 Yıllık olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda gerçekleştirild

Gerçekleştirilen Mali kongrede Divan Başkanlığına gazeteci M. Duran Özkan, Üyeliklere Yaşar Bayındır ve Kamil Göksu oy birliğiyle seçildi. Mali genel kurulda Yenimalatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek Kısa vadede 55 Milyon uzun vadede ise 20 milyon Tl borç olduğunu belirtti. 


       Başkan Adil Gevrek konuşmasında yaptıkları çalışmaları, Mali tabloyu açıkladı. Açıklamasında" Yenimalatyaspor Kulübünün kısa ve uzun vadede 70 Milyon Tl Borcu var. 55 Milyon Tl Kısa 20 Milyon Tl uzun vade. FİFA da 3 dosyamız var. Son iki yıl hariç Borçsuz geldik. Kimseden ciddi bir destek alamadık. 


       Buraya Delege oylarıyla geldik. Toplantıya çağırdıkları isimlerden birini getirsinler çıksın aday olsun Delegeler kimi seçerse saygı duyarım. Kulübümüzün bütün hesapları, Türkiye de ilk beş içerisinde bulunan bir Denetim Firması tarafından yapılmış ve her hangi bir usulsüzlüğe rastlanılmamıştır.


        Evet borcumuz var ama Rakiplerimizle başka mücadele şansımız yok. Onların bütçesine yaklaşmak zorundayız. Alt yapımızdan da oyuncu çıkaramadığımız müddetçe sonuç böyle oluyor. 7 yıl içerisinde Büyük Şehir belediyesi hariç kimseden destek almadık. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.


        Yeni Malatyaspor'un tahmini bütçesi 250 Milyon lira olarak belirlendi.

KAYNAK:malatyaderinhaber

Bakmadan Geçme