ABYB'den Eğitim-İş'e Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri , Eğitim-iş sendikasını ziyaret ederek Başkan Hatem Denktaş ve Sendika yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

Ziyarette Başkan Yavuzkurt , Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.’’Yazılı ve görsel olarak dernek bünyesindeki mevcut basın yayın  organlarımız ile doğru ve tarafsız haber anlayışı çizgisiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve ilkeli çalışmalarımızla da yolumuza devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı. Başkan Yavuzkurt ‘’Öğretmenlerimizin bizlerin üzerinde emeği çoktur ve tüm meslek guruplarının yetişmesi de öğretmenlerin emek ve gayretleri sonucunda gerçekleşmiştir. Üzerimizde büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimize sevgi ve  hürmetlerimi sunuyorum’’dedi.

 Ulusal bütünlüğün kurulmasında ve geliştirilmesinde en büyük görevin öğretmenlere verildiğini ifade eden Eğitim İş Malatya Şube Başkanı Hatem Denktaş, ziyaretten dolayı Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek,başarılar diledi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

 

Bakmadan Geçme