ABYB'den Başkan Çınar'a Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ,beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Yavuzkurt ‘’Görevde olduğu süre içerisinde olduğu gibi, bundan sonraki süreçtede  Anadolu Basın Yayın Birliği Derneği bünyesindeki mevcut tüm yayın organlarımızla Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a her zaman destek olacağımızı belirtmek istiyorum’’dedi.

         Başkan Yavuzkurt ‘’Yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve mevcut projelerle göz dolduran ve halkın taktir ve teveccühünü kazanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet çınar’ın, bundan sonraki çalışmalarıyla da Yeşilyurt İlçemizi hak ettiği yere taşıyacağı noktasında güvenimiz tamdır’’ifadelerini kullandı.

 
       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’’Almış olduğumuz görev ve sorumluluğun farkındayız. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirerek, hizmet notasında gereken tüm çalışmayı büyük bir gayret ve özveri ile gerçekleştireceğiz’’dedi.

 

Bakmadan Geçme