ABYB'den 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına İade-İ Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri iade-i ziyaretlerine devam ediyor

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanlığı ziyaretinde kısa bir konuşma yapan Başkan Yavuzkurt, Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.’’Gerçek ve tarafsız haber anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda , ilkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.Bu tutum ve davranışla her zaman sahalarda olduk ve doğrunun yanında,yanlışın karşısında durduk’’ifadelerini kullandı.

Yavuzkurt,15 Temmuz'da basın kuruluşlarının hain darbe girişiminin püskürtülmesinde önemli rol oynadığını da sözlerine ekledi. 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.  Başkan Uludağ,’’hedefimiz, 81 ilde şube oluşturmak ve yurt dışı temsilcilikleri açmak. Prosedürleri tamamladıkça da  şubeler açmaya başladık’’dedi.

Bakmadan Geçme