ABYB Genel Başkanı Salih Ergül ve yönetimi ziyaretlerine devam ediyor.

ABYB Genel Başkanı Salih Ergül ve yönetimi ziyaretlerine devam ediyor.

Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Salih Ergül Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’ya taşındıktan sonra ziyaretlerini sıklaştırdı.

Siyasiler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve kardeş dernekler ziyaret ediliyor.

Basının ve özellikle yerel basının sorunlarını ve çarelerini dile getirmek için, Ak Parti Medya Tanıtımdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’la görüşen, Genel Başkan Salih Ergül olumlu görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Ergül:

“Basının sorunlarını dile getirmek ve yetkililere çözüm önerilerimizi sunmak için, bir dizi ziyaretler yapıyoruz. Özellikle yerel basının zor durumda olduğunu, desteklenmesi gerektiğini, İnternet Medyası kanununun bir an önce çıkması gerektiğini dile getirdik.

Özellikle Ege Bölge Koordinatörü Ahmet Özdemir, notlarını aldı, mecliste bu sorunları dile getireceğini, Mahir Ünal’la da görüşerek kanuni düzenlemelere gidilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ak Parti Medya Tanıtım Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın; Notlarımı aldım. Bir başka zamanda daha teferruatlı olarak tekrar bir araya gelelim. Hatta Basın Yayın Dernekleri Başkanları ile bir araya gelip hepsini dinlemek isterim demesi, sorunların çözümü noktasında bizleri ziyadesiyle umutlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Ziyaretlere ABYB Genel Başkanı Salih Ergül, ABYB Genel Başkan Yardımcıları Soner Demiröz, Süreyya Güngör, ABYB Genel Sekreteri Dr. Salih Türkyılmaz, ABYB Genel Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölge Başkanı Ayhan Akyol, Kahramanmaraş ABYB Şube Başkanı Ebru Sema Akkurt ile ABYB Kuzey Kıbrıs Temsilcisi Umut İbrahim Demiröz katıldı.

Bakmadan Geçme