ABYB'den Türk Büro Sendikasına ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Büro Sendikası Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara'yı ziyaret etti.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Büro Sendikası Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara’yı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Niyazi Kara, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana üye sayımızı yüzde yüze yakın bir çerçevede artırdık. Ben ve yönetim kurulu üyelerim, Türk Büro Sendikasının Malatya’da söz sahibi olması açısından var gücümüzle çalışıyoruz. Bilindiği üzere Konfederasyonumuz Türkiye Kamu sen ve sendikamız Türk Büro sen, tüm sendikalar arasında son yılların en çok üye artışı gerçekleştiren başarılı bir sendikadır. Bu etapta Malatya’da çalışmalarımızı pandemi süreci olması sebebiyle askıya almış durumdayız. Sendikamız her gün açık olmak suretiyle Covid 19 sürecinde kurallara uyularak üye kayıtlarımız devam etmektedir.” dedi.
ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’ta, Türk Büro Sen, Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara’nın yıllardır Malatya’da sevilen ve sayılan bir isim olduğunu, sendikacılık konusunda da başarı sağladığını dile getirdi. 
 

 

Bakmadan Geçme