Abyb'den MBB Genel Sekreter Yardımcısı Okyay'a ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay'a 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Görüşmede, Basın işbirliği ile Malatya için omuz omuza çalışacağız  mesajı verildi
   Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerinden Başkan Yardımcısı Said Yalçın ve Genel Sekreter Emine Tanrıkulu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başlayan  Latif Okyay’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
   Abyb Malatya Şube Başkanı Yavuzkurt, Malatya’nın ekonomik ve ticari gücünü ifade ederek başladığı konuşmasında, kurumlararası işbirliğinin, kentlerin geleceği için önemine  vurgu yaptı. Basın mensupları olarak kurumsal diyalog ve uyumu çok önemsediklerini ifade eden Başkan Yavuzkurt "Malatya için faydalı işbirliklerine imza atacağımıza yürekten inanıyoruz ve bizlere ihtiyaç duyduğunuz noktada desteğe hazırız" dedi. 
   Başkan Yavuzkurt, yeni görevinin kendisi ve Malatya  için hayırlı olmasını temenni etti.
      Abyb Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MBB Genel Sekreter Yardımcısı Okyay,’’ : Basın mensupları  olarak çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. Malatya Büyükşehir Belediyesi teşkilatlanma olarak çok iyi durumda ve sizlerin destekleriyle, bizlerde gereken katkıyı sunmak ,hizmet noktasında her geçen gün çıtayı daha da yükseltmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz’’dedi. 
HABER: FİLİZ YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme