ABYB'den Başkan Yılmaz'a ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ,Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Kongresinde güven tazeleyen Şinasi Yılmaz ve ekibine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
     Ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Yavuzkurt,’’Kongrede güven tazeleyen Başkan Yılmaz’ın  tecrübesi, ehliyeti ve liyakatiyle inşallah kaldığı yerden daha güzel bir şekilde, daha emin adımlarla hizmete devam edeceğine yürekten inanıyoruz” dedi.
   Ziyaret kapsamında, yeni görevinde Başkan Yılmaz’a başarılar dileyen Yavuzkurt, “yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerde mevcut yayın organlarımızla kendilerine  gereken desteği vereceğiz. Hayırlı olsun, Allah mahcup etmesin inşallah” şeklinde konuştu.
  Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yılmaz,” daha kaliteli  hizmet adına siyasi partiler ve basının yakın ilişkiler içinde olması büyük önem taşımaktadır . BBP partisi olarak halk yararına verilen her türlü hizmet ve kararın arkasındayız. Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyelerine  ziyaretleri için teşekkür ediyorum’ ’ifadelerine yer verdi.
Başkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) yönetimi ziyarette güncel konular üzerinde sohbet etti.

Bakmadan Geçme