A Millî Takımımızın Norveç ve Letonya maçları aday kadrosu açıklandı

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç, 11 Ekim'de Riga'da Letonya ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosu belli oldu.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç, 11 Ekim'de Riga'da Letonya ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosu belli oldu.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından belirlenen 25 kişilik kadroda şu futbolcular yer aldı:

Orjinal boyutları için tıklayınız

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 3 Ekim Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Norveç ve Letonya maçına bu tesiste hazırlanacak Ay-Yıldızlılar, antrenmanlarına 4 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, Norveç maçı öncesinde 7 Ekim Perşembe günü saat 16.30'da Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste saat 17.00'de gerçekleştirecek. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı 8 Ekim'deki Türkiye-Norveç müsabakası, saat 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Millî Takım kafilesi, Letonya karşılaşması için 9 Ekim Cuma günü İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Riga'ya gidecek. A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, ertesi gün TSİ 19.00'da Daugava Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Letonya maçı öncesindeki son çalışma ise, TSİ 19.30'da bu statta gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olarak yapılacak.

Daugava Stadyumu'nda 11 Ekim Pazartesi günü oynanacak Letonya-Türkiye karşılaşması, TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Ay-Yıldızlı ekip, 12 Ekim Salı günü TSİ 12.00'de hareket edecek THY'ye ait uçakla Riga'dan İstanbul'a dönecek.

Bakmadan Geçme