60 Eşsiz Eserin Yazarı Akif Manaf Çifte İmzaGünü

İzmir Tüyap Kitap Fuarı 12Nisan

60 eşsiz eserle bireysel gelişimde önemli farkındalık yaratanünlü yazar Akif Manaf,  İzmir Tüyap Kitap Fuarı’nda“Çifte Kitap Çifte İmza” ile 12 Nisanda okurlarıyla buluşacak!

Yazar ilk önce, yeni yayınlanan 60. kitabıHAİN PSİKOLOJİSİiçin Dahi Yayıncılığın düzenlediği imza gününe katılacak.

Hain Psikolojisi’nin tüm insanlığı hainlikten korumak için yazıldığına dikkat çeken Akif Manaf: “Artıksırdaşına, arkadaşına, yoldaşına, meslektaşına, vatandaşına vb. ihanetedenhainler, bunukolaykolayyapamasınlar!” diyor.

KİTAPTAN:

...Her ne kadarparadoksalgörünse de hainlikten en çokzarargörenkişi, haininta kendisidir. Çünkühainlikyapankişiyaintiharederya da yaşayanölüolarakhayatınısürdürür. Yanibirhaininhayattakalmasıimkânsızdır…

 

Yazarın vereceği2. imza ise büyük ilgi gören diğer kitabı DEĞİŞİM NEDİR VE NASIL GERÇEKLEŞİR?’in yeni baskısı için olacak.

“Şimdi değişim zamanı!!” diyen Akif Manaf kitabında, “Değişim varoluşun değişmez kuralıdır.”gerçeğini anlatıyor.  Eğer istersek değişimin yanıbaşımızda durduğunadikkat çekerken,değişime direnci kırmanın yollarını ve değişimpotansiyelinin altın kurallarını veriyor.Eser AZ Kitaptan çıkmış.

KİTAPTAN:

...Değişim aracı sensin! Sensindeğişimsağlayacakolanaraç.Kendini değiştir, dünyan değişsin – dünyanı değiştir, dünya değişsin!!!İştesanabirdeğişimformülü...

 

Tam da okumanın zamanı dedirten her iki esere ve Yazara İzmir Tüyap Kitap Fuarı’nda 12 Nisan saat 14.00’ten itibaren ulaşabilirsiniz. Bireysel gelişim meraklılarının yakından takip ettiği, günümüzün en sıradışı yazarlarından Manaf, kitaplarında farkındalığı artıran keskin analizler ile öne çıkmakta.

Bakmadan Geçme