58. Kütüphane Haftası Nedeniyle Vali Baruş'a Ziyaret

58.Kütüphane Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman, Kütüphane Müdürü Muzaffer Tekin

58.Kütüphane Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman, Kütüphane Müdürü Muzaffer Tekin, Kütüphane Müdür Yardımcısı Muzaffer Kaçmaz ve Kütüphaneci Özlem Karabağ 2021 yılı içerisinde kütüphaneden en çok ödünç kitap alan üyelerle birlikle Vali Aydın Baruş’u ziyaret ettiler.
Vali Baruş, Çocuk bölümü kategorisinde 244 kitap okuyarak 1.olan  Hayrettin Sönmezay İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Muhammed Öztürk, 179 Kitap okuyarak 2. Olan Atatürk ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Muhammed Sefa Sarıtaş ve 113 Kitap okuyarak 3. olan Gazi İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Zeynep Esra Özdoğan’a Alışveriş Çeki,Kitap ve Oyunseti hediye etti.
Yetişkin Bölümü kategorisinde 78 kitap okuyarak 1. olan evhanımı Hatice Bektaş,61 Kitap okuyarak 2. olan evhanımı Büşra Sara Özbaysar ve 57 kitap okuyarak 3. Olan Öğretmen Ülkü Boranoğlu’na Vali Aydın Baruş tarafından alışveriş çeki ve kitap hediye edildi.
Ziyaret sırasında üyelerle okuma kültürü üzerine sohbet eden Vali Baruş; Türkiye’de geçmişe göre kütüphanecilik anlayışının değişerek ve gelişerek ilerlediğini ifade ederek vatandaşlara ücretsiz kaynak temin eden mekânlar olan kütüphaneleri ziyaret etmelerini ve kütüphanelere üye olmalarını tavsiye etti.
 

Bakmadan Geçme