31 Mart'tan sonra üretimde, büyümede, ihracatta ciddi bir hareketlilik olacak

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, "31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti'nin, Cumhur İttifakı'nın ciddi bir oy alması ve güçlü çıkması da Türkiye'deki gidişata ekonomik anlamda da bir güvenin gelmesine, siyasi anlamda da bir istikrarın gelmesine de vesile olacak" dedi.

Milletvekili Çakır, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, ilk olarak Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti. Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çakır, gündemi değerlendirdi.

Ziyarette konuşan Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz, 31 Mart seçimlerinin Malatya ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin önemine dikkat çekti.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin geneli de yakından ilgilendirdiğini kaydeden Çakır, "Ekonomik istikrar açısından 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri oldukça önemli. Yerelde çok değerli başkan adaylarımız var. Yeşilyurt, Battalgazi ve büyükşehir belediye başkan adaylarımız hem partimizin emektarları hem de belediyecilik ve siyaset konusunda tecrübeli arkadaşlarımız. Malatya'da bu son dönemde devam eden gelişme ve büyümeyi, sağlıklı bir şekilde devam eden yerel kalkınmayı bu arkadaşlarımız bayrağı devraldıktan sonra daha hızlı bir şekilde sürdürecekler" dedi.

Milletvekili Çakır, daha sonra Anadolu Esnaf ve İşadamları Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

Burada konuşan Çakır, iş insanlarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Onları ekonominin, üretimin temelleri olarak görüyoruz. Ülke ekonomimiz için üretim oldukça önemli. Anadolu Esnaf ve İşadamları Derneği gibi Anadolu'dan yetişmiş ve gerçekten üreten, tırnaklarıyla kazıyarak büyüyen, gelecekte de ekonomimizde her geçen gün paylarının arttığını biliyoruz. Gelecekte de Türkiye'yi ekonomik olarak büyüyen, Türkiye'nin hedefi olan en büyük on ekonomiden biri olacak hedeflerde inşallah sizlerin sayesinde ulaşacak. Haliyle tabi ki ekonomik dalgalanma dönemleri, uluslararası krizler, bölgesel ve siyasi krizlerin üreticiyi ciddi manada etkilediğini biliyoruz. Dolayısıyla bizlerde güçlü bir hükümet yapısının, iktidarın olması, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gerçekten bu krizlere karşıda her kesime göre üretimden ticarete sanayiye kadar her alanda her sektörde ciddi tedbirlerin çok hızlı alınmasıyla bu dalgalanmalardan üreticilerimizin, ticaretle uğraşan esnaflarımızın da fazla etkilenmemesi sağlanıyor. Türkiye ekonomisi inşallah 31 Mart'tan sonra üretimde, büyümede, ihracatta ciddi bir hareketliliği getirecek. Enflasyonda daha ciddi düşüş bekliyoruz. Haliyle hem enflasyonun düşmesi hem faiz oranlarının buna bağlı olarak inmesi ekonomide canlanmaya da vesile olacak" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimin Türkiye'nin geleceği için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yerel bir seçim olsa da geneli de etkileyecek bir seçim. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti'nin, Cumhur İttifakı'nın ciddi bir oy alması ve güçlü çıkması da Türkiye'deki gidişata ekonomik anlamda da bir güvenin gelmesine, siyasi anlamda da bir istikrarın gelmesine de vesile olacak."

Bakmadan Geçme