30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Kenan AKDOĞAN EKSEN EĞİTİM SEN Malatya Temsilcisi

Yaklaşık üç asırdır süren yenilgilere son veren ve kutlu bir zaferle taçlanan 30 Ağustos, Türk'ün makûs talihini yenmeye başladığı zaferler silsilesinde önemli bir yer işgâl etmektedir.

Şanlı Türk ordusu M.Ö 209'dan bu güne 30 Ağustos Zaferi gibi çok büyük zaferlere imza atmış ve bugün de atmaya devam etmektedir. Hemen yanı başımızda Irak 'ta, özellikle Suriye'de tertip edilen uluslararası emperyalist bir tertibi bozmak için de çok başarılı harekâtlara imza atmıştır. Daha önce olduğu gibi 30 Ağustos Zaferi'yle taçlanan ve en son düşmanı denize dökmeyle son bulacak bağımsızlık ateşi hiçbir zaman son bulmayacaktır.

Aziz milletimiz birlik ve beraberlik içinde güçlükleri nasıl yendiyse bundan sonra da aynı kararlılıkla vatan ve milleti için mücadelesine devam edecek ve bu ruhla kıyamete kadar bu topraklarda hür bir şekilde yaşayacaktır. Türk milletinin önünde, bu kutlu mücadelenin devamı olarak ulaşmamız gereken büyük hedefler bulunmaktadır. Geçmişteki mücadelemizden ve zaferlerimizden aldığımız güç ve moralle, Cumhuriyetimizin tam bağımsız, demokratik, sosyal hukuk devleti nitelikleri doğrultusunda muasır medeniyet hedefine ulaşması için var gücümüzle çalışmalıyız. Bu duygu ve düşünceler içinde millet olarak gurur ve mutlulukla kutladığımız , aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı 'nı tebrik ediyor, başta bu zaferin eşsiz komutanı Büyük Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan ve şu an vatanımız için gerek sınır ötesinde gerek sınır içinde kahramanca mücadele veren ordumuza minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Kenan AKDOĞAN

EKSEN EĞİTİM SEN

Malatya Temsilcisi

Bakmadan Geçme