30 Ağustos Zafer Bayramı Oryantiring Yarışması İlimizde Yapıldı

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetimi Tarafı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İlimizin Orduzu Pınarbaşı'nda

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetimi Tarafı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İlimizin Orduzu Pınarbaşı'nda Oryantiring Yarışması düzenlendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı Oryantiring Yarışması'na Malatyalı Gençler ve spor severler büyük ilgi gösterdi.
Malatya Orduzu Pınarbaşında  30 Ağustos Zafer Bayramı Oryantiring Yarışması'na etkinlikler kapsamında, yapancı uyruklu sporcularda katılım sağladı. Yoğun katılım sağlayan  sporcular kıyasıya mücadele ederek tüm yeteneklerini sergilediler.
Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya il Temsilcisi Muhammet Kemal GüLŞEN “Bu yıl 100. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu'na, biz de sportif etkinliklerle katılıyoruz. Bugün burada yabancı sporcularımızın katılımı ile güzel bir Oryantiring  Yarışması  düzenledik. Amacımız Malatyalı Sporcularımızla  beraber bu coşkuyu birlikte yaşamak. 
Gençlerimizin spora yönelmesi bizi mutlu ediyor.Türkiye Oryantiring Federasyonu Ailesi olarak bizler her zaman hizmete varız. Her şey güzelim Ülkemiz için.'' Dedi
Gençlik Spor Bakanlığı'nın Oryantiring Biz Bir Takımız  Projesi'nin, Müdürü Murat AYHAN konuşmasında  Organizasyonun Oryantiring Branşı'nı topluma tanıtmak adına çok önemli bir işlevi yerine getirdiğine inandığını söyleyen AYHAN, “Çok mutluyuzy sporu öncelikle halkımıza tanıtmak bizim için çok büyük bir zevk. Çünkü Oryantiring'in  açık havada ve arazi koşullarında oynandığını göstermek bizim için önemli. 30 Ağustos Zafer Bayramı’na denk gelmesi de güzel bir şey.” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme