21 İl'den 140 Sporcunun Katıldığı Büyük Bir Organizasyona Başarıyla Ev Sahipliği Yaptı

Yeşilyurt Belediyesinin Destekleriyle Düzenlenen Masa Tenisi Dostluk Ligi, Çekişmeli Maçlara Sahne Oldu

Yeşilyurt Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle 21 İl’den 140 sporcunun katılımıyla düzenlenen Masa Tenisi Dostluk Ligi, çekişmeli ve heyecan dolu maçlara sahne oldu.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun 2021 Yılı Faaliyet Programında yer alan Masa Tenisi Dostluk Ligi, Yeşilyurt Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla Beydağı Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. İki gün süren turnuvaya 21 İl’den 140 sporcu katılırken,  7 ayrı grupta oynanan maçların ardından dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.
Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşen Masa Tenisi Dostluk Ligi’ne başarıyla ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu tür önemli organizasyonların Yeşilyurt’u spor kenti yapma hedeflerine önemli katkılar sunduğunu söyledi.
Turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Masa tenisinde ülkemizin en büyük organizasyonlardan olup, 21 ilimizden 140 sporcumuzu misafir ettiğimiz Masa Tenisi Dostluk Ligine en güzel şekilde ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesine geniş çaplı bir organizasyonda mücadele eden, alın teri döken ve emek veren tüm sporcu kardeşlerimizi tebrik ederken, hem onları hem de ailelerini, hakemlerimizi ve antrenörlerimizi kadirşinas ve misafirperver insanların yaşadığı, tarih, kültür ve gastronomi kenti olan Yeşilyurt’umuzda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. İlçemizi spor kenti yapma hedeflerimize ulaşmak için hizmete sunduğumuz yatırımlarımız ve sosyal sorumluluk projelerimizde her daim birlikte uyum içerisinde çalıştığımız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Dostluk Ligine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Spora ve sporcuya çok büyük yatırımlar yapan bir belediye olarak böylesine büyük organizasyonlara destek vererek sportif yatırımlarımızın boyutunu her geçen gün daha da genişletip, ilerletiyoruz.Spor hiç şüphesiz dostluktur, kaynaşmadır, bir araya gelmektedir ve en önemlisi de sağlıklı ve güzel bir hayatın temelidir.İki gün turnuvamızda hem güzel maçlar seyrettik hem de gelen misafirlerimize kentimizi ve ilçemizin tarihini, kültürünü, yemeklerini ve doğal zenginliklerini en güzel şekilde tanıtarak onların hafızalarında artık Malatya ve Yeşilyurt’un yer edinmesini sağladık. Her alanda gelişen, her alanda kalkınan her alanda artık geleceğe daha umutla ve güvenle bakan Yeşilyurt’umuzu spor kenti yapmak için bu tür organizasyonlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Malatya’lı sporseverlerimizi farklı branşlarda önemli organizasyonlarla buluşturacağız. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuzun yetkililerine, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğümüze, Masa Tenisi İl Temsilciliğimize, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüze, sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize ve gözlemcilerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren tüm sporcularımızı ise canı gönülden tebrik ediyorum.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme