15 Temmuz Şehitleri Ve Gazileri Unutulmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4. Yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da unutulmadı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4. Yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da unutulmadı.

Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Altun ve beraberindekiler Şehir Mezarlığında bulunan Şehitliği ziyaret ettiler.

15 Temmuz Şehidi Fuat Bozkurt’un mezarına çiçekler bırakan heyet, Şehit Fuat Bozkurt’un ailesiyle de bir süre sohbet ettiler. Okunan Kuran’ı Kerim Tilaveti ardından dualar ettiler.

Heyet, Şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz Gazisi İdris Akdoğan’ı evinde ziyaret etti. Gazi İdris Akdoğan ve ailesiyle sohbet eden heyet, Akdoğan 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını heyete anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4. Yıl dönümünde, Gazi İdris Akdoğan’a plaket taktim etti. 15 Temmuz şehitlerini rahmet, sevgi ve saygıyla andıklarını belirten Başkan Gürkan, “O gecenin kahramlarıyla ne kadar övünsek azdır. Gazimiz İdris Akdoğan’da o gecenin kahramanlarından biri. Bayrağı için Milleti için yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme