15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından ABYB'ye ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ ve yönetimden Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ ve yönetimden Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyarette bir konuşma yapan 15Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, “Milli İrade Ocakları olarak 3 senedir hizmetteyiz ve devletimizin yanındayız. Ocağımız kurulduğundan bu yana başarılı bir şekilde görevlerini yapmaktalar. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İllerde teşkilatlanmada hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Genel merkez olarak tüm çalışmalarımızı bitirip ve tüm İllerde şube açmaya devam ediyoruz. Şu anda bazı İllerde şubelerimizi kurduk ve hala bu çalışmalarımız devam ediyor. Bizler bu yola çıkarken ben demedik ve bizler dedik yola çıktık azim ve bir heyecanla çalışıyoruz. Bizde birlik ve beraberlik vardır. Bu birlikte bizleri her zaman doğru yola götürüyor.” Dedi.
Başkan Uludağ“ Anadolu Basın Yayın Birliği olarak şeffaf ve tarafsız, objektif çizginiz takdire şayandır. Bu yönünüzden dolayı sizleri kutluyorum. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak , bildiğiniz üzere 15 temmuz 2016 gecesi ezanımız için vatanımız için milletimiz için bayrağımız için çok önemli bir geceydi. Gecesi hainliklerle dolu ama sabahı bu milletin zaferi ile sonuçlandı. Bir kez daha hep birlikte önce Allah’ın izni daha da sonrada destansı mücadelemizle muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu göstermiş olduk. 
15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak hedefimiz, 81 ilde şube oluşturmak ve yurt dışı temsilcilikleri açmak. Prosedürleri tamamladıkça da  şubeler açmaya başladık.Yurtdışı temsilciliklerimiz açıldı.. 15 Temmuz’u Unutmamak ve unutturmamak  adına bizler sivil toplum kuruluşları olarak bu görevi üstlendiğimiz gibi vatandaşlarımızın da bireysel olarak bu görevi üstlenmesini istiyoruz. 15 Temmuz’u unutursak geleceğimize yön veremeyiz. Bu hainler bundan önceki girişimlerin de vazgeçmedikleri gibi 15 Temmuzdan sonrada vazgeçmediler ve vazgeçmeyecekler. Biz Müslümanlar ve Türk Vatandaşı olarak ,Fitne fesat odaklarına fırsat vermememiz gerekiyor. Yüce Rabbim bir kez daha bu topraklara 15 Temmuz acısını yaşatmasın eğer yaşatmak isteyenler varsa da geçmişte olduğu gibi karşılığını verecek nesilleri eksik etmesin. Biz bu yola çıkarken şunu söyledik, susturulmak istenen ezan ise ölüm bizim için bayramdır, bölünmek istenilen vatan ise ölüm bizim için düğündür, indirilmek istenen bayrak ise ölüm bizim için şereftir ve biz de şerefli ölümün hesabı olmaz” ifadelerine yer Verdi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Yavuzkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , Dernek bünyesindeki yayın organları ile gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
   ‘’Bizim temel ve vazgeçilmez İlkemiz, gerçek ve tarafsız haber anlayışı ile kamuoyunu bilgilendirmektir. Genel Merkez ve Şube olarak yıllardır ilkeli duruşumuzdan taviz vermedik, bundan sonrada aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Tüm Stk ve siyasi partilere eşit mesafede olduk ve çizgimiz dün olduğu gibi bugünde aynıdır’’ ifadelerine yer veren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, 15 Temmuz Millî İrade Ocakları Genel Başkan Bilal Uludağ , ve  Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ,başarılar diledi.
Ziyaret sonrası 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın kullandığı kalemlerden hediye etti.
 

Bakmadan Geçme