15 Temmuz Kadın Kolları Tarafından Resim Sergisi Açıldı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Tarafından Yeni cami meydanında, 18 Mart Çanakkale Zaferini anmak için öğrencilerin hazırladığı resim sergisi açtı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Tarafından Yeni cami meydanında, 18 Mart Çanakkale Zaferini anmak için öğrencilerin hazırladığı  resim sergisi açtı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları tarafından düzenlene 18 Mart Çanakkale zaferi nedeniyle yapılan resim sergisi vatandalar tarafından yoğun ilgi gördü ve çok sayıda davetliler ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 18 Mat Çanakkale zafer nedeniyle düzenlenmiş olduğumuz bu resim sergininde bizleri yalnız bırakmayan halkımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. Öğrencilerimizin hazırladığı bir birinden kıymetli resimler vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılandı. Bizleri yalnız bırakmayan ve bu sergide emeği geçen tüm öğrenci kardeşlerime , yönetimdeki arkadaşlarıma siz değerli basın mensuplarına ve sergiyi gezen milletimize teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler millet olarak 104 yıl önce Çanakale’de yedi düvele karşı vatanı korumak için nasıl tek vücut olduysak , bugünde yine aynı emperyalist güçlere karşı  millet olarak tek vücut olup ülkemizi milletimizi koruyacağız.. Bizlerin bulunduğumuz bu zor coğrafyada birlik ve beraberlik içerisinde olma zorunluluğumuz vardır. Bu millet tarihi boyunca nasıl zulme baş kalırdıysa bundan sonrada mazlumun yanında olup zalime başkaldırıp gereken dersi verecektir. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bu topraklarda Çanakale Ruhu asla ve asla bitmez dedi.

Kaynak: malatyabirlikgazetesi.com

Bakmadan Geçme