14 Dosya ile hakkında en çok fezleke hazırlanan Milletvekili

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de CHP'de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 23 fezlekesinden sonra 14 dosya ile en fazla hakkında fezleke hazırlanan isim CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın olduğu öğrenildi.

Sakarya’daki Tank Palet Fabrikası’nın Katarlılara devredilmesini eleştirmesi, Etiler Polis Okulu arazisinin Suudi İşadamı Yasin El Kadı’ya verilmesi ve 2017 yılında dönemin Genelkurmay Başkanı hakkında yaptığı konuşmalar için hakkında fezleke düzenlenen CHP’li Ağbaba, “Bu fezlekeler benim için onurdur. Yüz fezleke daha hazırlasalar da gerçekleri söylemeye, talana, peşkeşe karşı çıkıp, Türkiye’nin çıkarları için mücadeleye devam edeceğim. Bir adım geri adım atan namerttir.” dedi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de CHP’de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 23 fezlekesinden sonra 14 dosya ile en fazla hakkında fezleke hazırlanan isim CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın olduğu öğrenildi.

Hakkında açılan fezlekelerle ilgili konuşan  Malatya Milletvekili  Ağbaba, “Kamunun, halkın hakkını, hukukunu savunduğum, peşkeşe dur dediğim için dokunulmazlığımın kaldırılmasını isteniyor. Şükürler olsun ki hiçbir fezlekem rüşvetten, yolsuzluktan, dolandırıcılıktan değil. Tank Palet’in satışına, Polis Okulu arazilerinin peşkeş çekilmesine karşı çıktığım için fezleke hazırlamışlar. Bu fezlekeler benim için onurdur. Yüz fezleke daha hazırlasalar da gerçekleri söylemeye, talana, peşkeşe karşı çıkıp, Türkiye’nin çıkarları için mücadeleye devam edeceğim. Bir adım geri adım atan namerttir.” dedi.

Bakmadan Geçme