10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

BAŞKAN YANILMAZ: '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, medya mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Yanılmaz yayınladığı mesajında şunları ifade etti:

“Basın mensuplarımız, basın ilke ve ahlak kuralları çerçevesinde, tarafsız bir bakış açısıyla toplumumuzun yoluna ışık tutarak, aydınlatılması noktasında her zaman önemli bir güç olmuştur. Medyanın doğru ve ilkeli kullanıldığı takdirde gücünün yadsınamaz bir gerçek olduğu aşikârdır. Bunu en net 15 Temmuz gecesi yaşayarak öğrendik. O gün milletinden, bayrağından ve demokrasiden yana tavır alan bütün medya kuruluşları kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi noktasında başarılı bir sınav verdi.

Aynı şekilde yerel medya çalışanlarımız da o gece bütün tehlike ve zorlukları göze alarak dik bir duruş sergiledi. Bu açıdan başta ülke menfaatleri olmak üzere kişilerin hak ve hürriyetini gözeterek görev yapan, doğru yerde ve zamanda vatandaşlarımızın gözü, dili, kulağı olan bütün medya çalışanlarımızı tebrik ediyor ve ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

Bakmadan Geçme