'Su Ve Hayat' Konulu yarışmanın Son Başvuru Tarihi 8 Mart

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği “Su ve Hayat” konulu ödüllü Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmasının son başvuru tarihi 8 Mart 2019 Cuma günüdür.

 

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde “Su ve Hayat” Konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenleyen MASKİ Genel Müdürlüğü su tasarrufu konusunda farkındalık oluşturuyor. Öğrenciler yeteneklerini sergileyerek suyun önemini anlatacağı yarışmaya,  3. 4. ve 5. sınıf öğrencileri resim, 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri şiir, 9. 10.11. ve 12.  sınıf öğrencileri kompozisyon olmak üzere 3 ayrı kategoride katılacaktır. 

           

Resim, şiir ve kompozisyonların öğrenciler tarafından okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerekmektedir.  Son teslim tarihi 8 Mart 2019’dir. Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada; Birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere notebook, üçüncülere tablet ve her kategoride yarışan 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. öğrenciye mansiyon ödülü verilecektir. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.maski.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme