Katipoğlu Zabıta Daire Başkanlığına Atandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı

Malatya Büyükşehir Belediyesinde değişim rüzgarları tüm hızıyla sürüyor. Malatya'da itfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu Zabıta Daire Başkanlığına ataması gerçekleştirildi. Boşalan İtfaiye Daire Başkanlığına ise Şube Müdürü Ömer Çoban geçti.

Malatya İtfaiyesinde başarılı bir çalışma örneği sergileyen Mustafa Katipoğlu, Sami Er Başkan tarafından Zabıta Daire Başkanlığına ataması gerçekleştirildi. Büyükşehirde büyük bir değişim yaşayan belediyede İtfaiye daire başkanlığına ise Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Çoban'ın ataması gerçekleştirildi.

Sosyal medya kişisel hesabından bir açıklama yapan Mustafa Katipoğlu, "Uzun yıllardır birlikte çalıştığımız ve çoğumuz geçmişten beri birbirimizi tanımaktayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’in tensipleriyle İtfaiyeden ayrılarak Zabıta Daire Başkanı olarak görevime devam edeceğim inşallah ama bu çok sevdiğim itfaiyeden koptuğum anlamına gelmez çünkü ben buranın ve bu şehrin bir eriyim bana ne zaman ihtiyaç olursa arkadaşlarıma kardeşlerime koşa koşa yardıma gelirim. Benim yerime de bugüne kadar şube müdürü olarak çalışan ve bu mesleğin yine temelinden gelen kıymetli kardeşim Ömer Çoban atanmıştır. Ömer kardeşimin ve teşkilatımın her zaman yanında olacağınızı gayet iyi biliyorum. 
Görevimiz ne olursa olsun bizler sizlerle her zaman kardeşiz. Daima büyük desteklerinizi hissettim, aynı şekilde zabıtada da o desteği vereceğinizden eminim, niyetimiz halis ve bu şehri en güzel şekilde ayağa kaldırmak. Şehrimizin daha güzel, daha tertipli ve daha düzenli hale gelmesi için sizlerin desteğine çok ihtiyacım var diyor selam ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın. " dedi.
 

Bakmadan Geçme