Ziraat Odaları Meclis'e 3 vekil gönderdi

Vekil seçilen Oda Başkanlarımızın çiftçilerimizi Meclis'te de yalnız bırakmayacağına, onların sorun ve talepleri için gayret göstereceğine inancımız tamdır

 Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 24 Haziran seçimleri sonucunda, Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel’in Mersin, Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı’nın Aydın ve Adıyaman Ziraat Odası eski başkanı Yakup Taş’ın ise Adıyaman’dan milletvekili seçildiğini bildirdi.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, çiftçinin temsilcisi Ziraat Odası Başkanlarının Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer almasının TBMM’de ve diğer platformlarda çiftçinin sorunlarının takibi ve çözümü, çiftçinin haklarının savunulması bakımından önemli olduğunu belirtti.

Milletvekili seçilen Gökçel, Posacı ve Taş’a başarılar dileyen Bayraktar, şunları kaydetti:

“Çiftçilerimizi Ziraat Odaları çatısı altında başarıyla temsil eden Oda Başkanlarımız, milletvekilliği görevini de layıkıyla yerine getirecektir. Vekil seçilen Oda Başkanlarımızın çiftçilerimizi TBMM’de de yalnız bırakmayacağına, onların sorun ve talepleri için gayret göstereceğine inancımız tamdır. Kendilerini tebrik ediyor, yeni görevlerinin ülkemize, milletimize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Bakmadan Geçme