Zeytin Dalı Harekatı

Malatyalı hemşerilerimizi Malatyamızı Ayyıldızlı Bayrağımızla donatmaya davet ediyoruz.

Ülkemizin iç ve dış güvenliğini milletimizin huzurunu tehdit eden PKK/PYD/KCK ve diğer terör örgütlerini bertaraf etmek üzere , 20 Ocak 2018 Cumartesi Günü Saat: 17.00 'de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin'e yönelik olarak "Zeytin Dalı Harekatı" başlatılmıştır.

Başlatılan bu harekat Merkezi İlimizde konuşlu olan 2.Ordu  Komutanlığımız ve bağlı birlikleri tarafından yürütülmektedir.

Ülkemizin milli birlik ve beraberliğinin doruk noktasına ulaştığı bu günlerde başlatılan  bu harekatın yanında olduğumuzu göstermek için dualarımızla ve ayyıldızlı bayrağımızla destek vermek  gerektiği düşüncesiyle 22 Ocak Pazartesi günü saat 09:00'da başta Valilik binamız olmak üzere, Belediyelerimiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda ve konutlarımızda dev bayrağımızı dalgalandırmak üzere tüm Malatyalı hemşerilerimizi Malatyamızı Ayyıldızlı Bayrağımızla donatmaya davet ediyoruz.

Kahraman Ordumuzun bu harekattan da dünyaya örnek teşkil edecek bir sonuç alması dileğiyle muvaffakiyet için dua ediyoruz.

Bakmadan Geçme