YRP Lideri Erbakan: Rant ve ihaleye koşanlar ile Allah'ın rızasına koşanların seçimi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için geldiği Adıyaman'da, ahlaklı belediyecilik vurgusu yaptı.

(PHA) - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için geldiği Adıyaman’da, ahlaklı belediyecilik vurgusu yaptı. Başkan adayı Nazif Atalay, 31 Mart’ta seçimi kazanma sözü verdi.

Adıyaman'a, seçim karargahı açılışına katılmak üzere gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Her şeyi rant olarak endeksleyen bir belediye başkanı değil, milletin derdiyle dertlenip millete hizmeti Allah'ın rızasının yolu olarak gören ahlaklı belediye başkanlarının iş başına gelmesi lazım." dedi.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adıyaman programı öncesi Safvan bin Muattal türbesini ziyaret etti.
YRP Lideri Fatih Erbakan daha sonra, Menzil cemaatinin Adıyaman kolunun şeyhi Muhammed Saki Erol'u ziyarette etti. Yeniden Refah Partisi'nin sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin fotoğraflar paylaşıldı. 
Paylaşımda, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Adıyaman Menzil köyünde Seyyid Muhammed Saki Hazretlerini ziyaret etti." şeklinde ifadelere yer verildi.
Adıyaman ve ilçelerinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katılmak üzere gelen Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kahta ilçesindeki açılış sonrası merkezde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir ve parti yönetiminin eşlik ettiği programda YRP Genel Başkanı Erbakan, partililerle bir araya geldi.
“Bu seçimi kazanacağız”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Nazif Atalay, "Adıyamanımız sahipsiz ve kimsesiz bir halde yaralarını sarmaya çalışıyor. Üzüntümüz taze geleneksel kutlamalarla sizleri karşılayamadık, anlayışınız için teşekkür ederiz. Sizlere halkım adına söz veriyorum. Bu secimi kazanacağız. Allah'ın izniyle Adıyaman'ımızı yeniden inşa edeceğiz, yeniden ayağı kaldıracağız. Küllerinden yeniden yeşerteceğiz. Rabbime hamdolsun engellere, tuzaklara rağmen asla yılmadan çalışacağız. Varsın onlar tuzak kursunlar, Allah da tuzak kuruyor. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Biz her zaman Rabbimize güveniyoruz." dedi.
Daha sonra konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir, ise şunları söyledi:
“Yeniden Refah Partisi ezilenlerin umududur”
"Yeniden Refah Partisi Adıyaman'ın umududur, Türkiye'nin umududur. Yeniden Refah Partimiz İslam aleminin umududur, Yeniden Refah Partimiz Gazzeli kardeşlerimizin umududur. Yeniden Refah Partimiz dünya mazlumların, ezilenlerin umududur. Yeniden Refah Partimiz Siyonist İsrail rejimine dur diyecek tek partidir. Bizler 50 yıllık bilgi ve birikimimizle Milli hırkamızla siyaset yapan tek hareketiz. Milli Görüş sizinle tekrar şahlandı ve şahlanacak. Kaynak paketleri hazırlayan 81 ilimizde yüzlerce refah projesiyle hazırlanan tek partiyiz. Uzay, savunma, haberleşme ve katma değer projelerle gelen tek hareketiz. Milli kaynak paketi açıklayan tek siyasi hareketiz. Allah'ın izniyle dünya şampiyonlar ligine taşıyacak, bolluk ve bereketiyle vatandaşlarımızı refaha kavuşturacak ve millete güven veren projelerle konuşan 50 yıllık birikimi olan hem dava hem de devlet adamı olan lidere tek siyasi hareketiz."
“En çok konuşulan parti”
Kalabalığa seslenen YRP Genel Başkanı Erbakan, "Türkiye'nin dört bir yanında en çok konuşulan parti Yeniden Refah Partisi. Bunu siyaset bilimcileri, anketörler, yorumcular söylüyor. Bütün Türkiye'de muazzam bir dip dalga, rüzgar geliyor. Yeniden Refah Partisi her geçen gün oylarını artırmaya devam ediyor. Milletimizin özlediği, 1989 ve 1994 ruhunu yeniden canlandıracağız. Kaynak paketlerimiz hazır, ne yapılacağı belli. Bu seçimler, 2028'de merkezi hükümette milli görüşün, yeniden refahın iktidarının yolunu açacak. Peki ahlaklı belediyecilik neden önemli; Yıllardan beri milletimizin bunaldığı rantçı, heykelci ve örgütçü belediyecilikten kurtulabilmek için çok önemli.
“Makam odasını, arabasını değil, hizmeti düşünen belediye başkanı”
31 Mart'ta Yeniden Refah verilecek olan oylar hem ahlaklı belediyeciliğe kavuşmamıza hem de arkasında 2028'de Yeniden Refahın iktidarının yolunun açılmasına vesile olacak bu nedenle çok önemli ahlaklı belediyecilik niye önemli, yıllardan beri milletimizin bunaldığı rantçı belediyecilikten, heykelci belediyecilikten, örgütçü belediyecilikten kurtulabilmek için çok önemli. Vatandaşın derdiyle dertlenmek yerine kendi makam aracının markasını ve modelini düşünen, kendi makam odasındaki mobilyayı düşünen bir belediye başkanlığı anlayışı değil milletin derdiyle dertlenen belediye başkanı her şeyi yeşil dolar olarak gören, her şeyi rant olarak endeksleyen bir belediye başkanı değil milletin derdiyle dertlenip millete hizmeti Allah'ın rızasının yolu olarak gören ahlaklı belediye başkanlarının iş başına gelmesi lazım onun için önemlidir. Yeniden Refah Partisi 31 Mart zaferi onun için önemlidir. Bakınız Milli Görüş belediyecilik ahlaklı belediyecilik her şeyden önce adalet demektir. 94’te İstanbul Büyükşehir Belediyesini Refah Partisi olarak kazandık. Ama önceki SHP'li belediye döneminde işçileri grev yapıyorlardı çöpler toplanmıyordu. İstanbul'un caddeleri, sokakları çöplerle doldu. En son ne olacak bu iş? En sonunda bu çöpleri Refah Partisi İstanbul teşkilatı Gençlik Kolları eldivenleri taktılar, kollarını sıvadılar cadde cadde, sokak sokak İstanbul'un çöplerini topladılar. Bu da yine dünyada örneği görülmeyecek bir olay. 
“Ranta koşanlar ile Allah’ın rızasına koşanların seçimi”
Şimdi bir başka parti büyükşehir belediyesini aldığı zaman ne oluyor genellikle teşkilatlar yine koşuyor, neye koşuyorlar belediye başkanına diyorlar ki; "Başkanım bu kadar çalıştık yorulduk. Belediyeyi kazandın şimdi bize nerden ihale vereceksin? Hangi otoparkı tahsis edeceksin? Hangi binayı vereceksin? Hangi arsayı bize tahsis edeceksin? Bizim bu işten çıkarımız ne olacak?" peki Milli Görüşçüler neye koşuyor çöp toplamaya koşuyor. Bir tanesi ranta koşuyor, ihaleye koşuyor öbürü Allah'ın rızasına koşuyor. İşte aradaki fark bu. Aynı istikametle ahlaklı, Yeniden Refah belediyeciliği yeniden belediyelerde hakim kılmak üzere Yeniden Refah inşallah adım adım geliyor." dedi.
Konuşmanın ardından Erbakan, partililerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi ve Adıyaman merkezden ayrılarak Kahramanmaraş’a hareket etti.

Bakmadan Geçme