Yoga Nedir? Ne Değildir?

Dünyada İlk Ve Tek Gerçek Yoga Kitabı:

Büyük Üstad Akif Manaf’ın“YOGA NEDİR? NE DEĞİLDİR?”şaheseri,şimdi de Türkiye’den Fransa’ya açılıyor. Tüm Fransız Yogaseverlere ulaşacak eser, Yoga ilmini saf, orijinal ve gerçek haliyle aktarıyor.

Aynı zamanda Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı olan Akif Manaf, Yogayı tüm dünyaya ait evrensel bir yöntembilim, bir ilim ve spor olarak, ait olduğu tüm sadelik ve zenginlik içinde sunuyor. Günümüzde alakasız unsurlarla harmanlanan ve değiştirilerek sunulmaya çalışılan Yogayı tüm spekülasyonlardan arındırıyor.

Aslında bu şaheser günümüzün Yoga Sutra’sı!

Herkes kendi özgün dilinde Yoga hakkında bilgi sahibi olsun diye  dünya dillerine çevrilmekte olan Yoga Nedir? Ne Değildir? konusunda referans niteliğinde bir başeser. Yogayı merak eden herkese tavsiye edilir.

Kitapları dünyanın tüm dillerine çevrilmekte olan Büyük Üstad Akif Manaf’ın“Yoga Nedir? Ne Değildir?–Qu’est -ce que c’est? Qu’est -ce que ce n’est pas?”eseri çok yakında diğer dillerde de Yogaseverlerle buluşacak. 

Yoga Academy’de eğitim almak için Fransa’dan gelenlerin ve Yoga Academy Paris merkezi üyelerinintalepleriyle Fransızcaya çevrileneser, tüm meraklıları için hazır!

Bakmadan Geçme