Yeşilyurt Muhtarlar Derneğinden Emniyet Müdürü Urhal'a Ziyaret

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Polis Teşkilatı Vatanın ve Milletin Bekası İçin Her Zaman Tetiktedir. Bizler muhtarlar olarak her zaman devletimizin emrindeyiz ve her zaman polisimizin yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz dedi.

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Polis Teşkilatı Vatanın ve Milletin Bekası İçin Her Zaman Tetiktedir. Bizler muhtarlar olarak her zaman devletimizin emrindeyiz ve her zaman polisimizin yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz dedi.

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı ve Yönetimi Polis Haftası nedeni ile Malatya İl Emniyet Müdürü Dr.ÖmerUrhal’ı makamında ziyaret etti. 

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz,“Kuruluşundan bugüne Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatımızın 174’ncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.  Polisimiz zaman, mekân ve görev ayırımı yapmadan Ülkenin ve Milletin Bekası ve Güvenliği için her daim canını hiç düşünmeden ortaya koymuştur. Bugün Malatya’mızda ve Ülkemizde bir Huzur ortamı varsa bunun en büyük sebeplerinden biride Emniyet Teşkilatımızdır. Polisimizdir.  Polisimizin çalışkanlığı ve fedakârlığı tüm milletimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır. Bu ziyaret vesilesi ile başta tüm Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftasını kutlar, Geçmişten bugüne Şehit Polislerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerim ize de sağlık ve mutluluk diliyorum.

Başkan Şahbaz,  ayrıca Malatya İl Emniyet Müdürü Dr.ÖmerUrhal’a Malatya’da görev süresince göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum. Sayın Emniyet Müdürümün üstün gayretleri sayesinde Malatya’mız daha da yaşanabilir bir Kent haline gelmiştir.  Sayın İl Emniyet Müdürümüz her zaman muhtarlarımızın yanında olmuştur ve şahsım, muhtarlarım adına kendilerini takdir ediyorum. Bu özverili çalışmalarından dolayı burada Şahsınıza ve tüm Teşkilatımızın her bir ferdine Şahsım ve yönetim kurulum adına ve bir Malatyalı olarak şehrim adına teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal,  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi.  Bizler Malatya’nın daha yaşanılabilir, daha huzurlu bir şehir olabilmesi için ne kadar gayret gösteriyorsak milletimizde bizlere o kadar yardımcı oluyor. Bizler eğer başarılı isek Milletimizin feraseti ve duyarlılığı sayesinde başarılıyız. Bizler muhtarlarımıza değer veriyoruz ve her zaman yanlarında oluyoruz ve bizlere ne zaman gelirlerse gelsinler kapımız sonuna kadar açıktır ve açık olacaktır dedi. Bizler bir birimize destek olduğumuz sürece Allah’ın izni ile hiçbir şer odaklarına göz açtırmayacağız. Milletin ve Ülkenin huzurunu bozmasına müsaade emeceğiz izin vermeyeceğiz. Bizler Hep beraber el ele huzurlu bir Malatya için her zaman büyük bir özveri ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Yönetim ve yine muhtarlarımıza bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmaların Ardından Tüm Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftası Nedeniyle, Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz,Tarafından Malatya İl Emniyet Müdürümüz Dr. Ömer Urhal’a Plaket Takdimi Yapıldı.

Bakmadan Geçme