Yeşilyurt Kent Konseyi Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Piknik Yaptı

Yeşilyurt Kent Konseyi'nde 2018 yılı Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören 120 öğrenci için kursun son günlerinde piknik programı düzenlendi.

Yeşilyurt Kent Konseyi’nde 2018 yılı Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören 120 öğrenci için kursun son günlerinde piknik programı düzenlendi.

Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından yaz döneminde 2 ay süreli düzenlenen Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ve velileri piknik programında buluştu. Piknik alanında yapılan çeşitli etkinliklerde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber, "Yeşilyurt Kent Konseyi’miz tarafından çocuklarımızın Yaz aylarında boş kalması önlemek amacıyla Kent Konseyi binamızda Yaz Kur’an Kursumuzu başlattık. 2 ay süren eğitim sonucunda 120 öğrencimiz kursu tamamladı. Yeşilyurt ilçemizde çocuklarımızın vakit geçirmelerini sağlamak için Yaz Kur’an Kurslarında çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerimiz ile çocuklarımızın gönüllerini alıyor onlara ne kadar çok değer verdiğimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Çünkü çocuklar dünyanın en neşeli ve en güzel varlıklarıdır. Yeşilyurt Kent Konseyi olarak çocuklarımıza her daim önem veriyoruz ve bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Piknik programına katılan öğrenciler Çuval yarışı, ağızda kaşıkla yumurta taşıma, halat çekme gibi oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler.

Bakmadan Geçme